God jul


God Jul på er alla goa vänner som läser bloggen.                             Imorgon kommer tydligen tomten på besök OM vi har tur. Här hos mormor o morfar har vi 3 barn som är så uppspelta o ivriga på att tomten ska komma. El tja 1 väntar på tomten de andra väntar nog mer på presenterna.  

AGFs soare 2013



Förra helgen var det AGFs årliga soare. Thellas 08a grupp gick under yrket Bagare o Oliwers killgrupp var Militärer. De var så himla duktiga allihop. http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=oHbbVPmDSmc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DoHbbVPmDSmc%26feature%3Dyoutu.be#  Oliwer är de 3e killen i de flesta övningarna. 

Nobelpris

På Oliwers skola hade de Nobelmiddag för årskurs 3-6an i fredags. Alla barnen hade fått välja på en uppgift i olika ämnen de skulle jobba med i 2 veckor. Sen valde några lärare ut en vinnare i varje ämne. Oliwer valde träslöjd o tillverkade en radhus fågelholk. :) 

De räckte inte till någon vinst, men fin blev den o han var så nöjd så efter att fått såga med pappas såg.

Pepparkaks bak





Idag efter att jag slutat tidigt o barnen kommit hem passade vi på att baka pepparkakor tillsammans.  Ner de var gräddade skulle de dekoreras å de var lite pilligt. :)

Simskola



Nu är simskolan avklarad gör denna termin. Näst sista gången var de klädsim o nu sist fick de köpa sina "medaljer". Thella hade tagit 8 st denna termin, men 3 av dem hade hon tagit förra terminen. Så 5 nya kom hon hem med.

Hur man får sin man att vika tvätt.


Ja i nästan 2 veckor lätt jag tvättberget växa innan Mannen fick för sig att han skulle vika tvätten. Då hade han slut på höga strumpor o hade bara korta att ha på sig :)

Jul i vårt hus





Julen har fått komma fram igen. Men den rätta julkänslan finns inte riktigt än. Jag har till o med medvetet struntat i att plocka upp tomtar i vårat sovrum o i hallen upp. Jag har ingen ork el lust. Vet inte vad som hänt? Jag som älskade julen förr är inte alls så sugen på den. Har inte alls något sug efter att köpa julklappar. Hur ska de här sluta? 

Thella o hennes sovställningar




Det är alltid lika spännande att gå in o lägga täcket över Thella innan jag ska gå o sova. Henne kan man hitta precis hur som helst. :)

Gymnastik tävling i Bjursås


För några helger sen var vi till Bjursås o tävlade med Oliwers pojklag. De gick super bra o de kom på en 2a plats. Men hade bäst fristående poäng i deras grupp :) Lycklig son, lycklig mamma trots tidig uppstigning en söndag. 

Gymnaster




Det märks att man har gymnaster i familjen. 

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0