Ny vecka

Att man på måndagen är tröttare än vad man var på fredagen är inte så himla vanligt. Men den här helgen har gått i ett. I fredags öppnade jag på jobbet, vilket innebär att jag måste gå upp 05:15. Efter jobbet var det hem för att åka en vända till tippen. 16:30 skulle vi till huset o få visa barnen det. De var hel nöjda. Efter det åkte jag upp på stan för att bowla o äta gott med jobbet. La mig inte förens närmare midnatt. 07:10 ringde klockan, upp o åka till gympan. Efter gympan var det bara att fortsätta röja hemma o köra grejer till Fredde o Emma. Runt 16 kom Fredde o Emma å alla tjejer hem till oss på lite fika, Fredde fick snällt stanna kvar efter att vi ätit kvällis ihop o hjälpa oss att ta ut akvariet. Lilla Lisa var hur go som helst, fast att jon bara sov. Sitt första disco fick hon oxå komma på ;) Även lördags kvällen blev lång, så runt midnatt slockna ögonen. På söndags morgonen ringde kl 04:40 riktigt pigg o glad var man då. Oliwer kom faktiskt upp himla fort för att vara honom. Jenny hämta upp oss 05:30 sen vidare till bussen vid Oscaria. 7:30 var vi framme vid tävlingshallen i Katrineholm. Denna gång blev de tyvärr ingen medalj, men jäklar vad bra alla körde. De andra lagen var oxå super bra. Vi övar vidare o satsar på medalj på tävling i Stocholm 8/11. Efter tävlingen var det hem o äta hos farmor o farfar innan tippen, målning o städning stod på schemat. La mig runt 23:00 o klockan 05:15 ringde klockan imorse. Lite smått trött nu kan jag erkänna. 




Men nu är de nästan klart hemma tills fotografen kommer imorgon :)

Veckorna de bara flyger fram

De här med 24 timmar på ett dygn tror jag är skit snack. Isåfall hoppar klockan över ett par timmar varje dag för jäklar vad fort tiden går :/ Hösten är verkligen här, mycket kallare o blåsigare ute. Fint på ett sätt men jag längtar till sommaren igen. 
På mitt nya jobb har vi haft invigning, himla mysigt. Dock var inte hemgången lika mysig, då jag tappade min mobil som var på ljudlöst ute på denna härliga äng. Gick fram å tillbaks i nästan 1 hel timme innan jag hittade den i gräset. 
Jag har tvingat med mig Oliwer till Pinkroom för att köpa 10 årspresent till 3 st tjejer i klassen. Han led bara lite, speciellt när 2 gympa tjejer från Engla kom in i butiken. 
Men han fick en ny vinterjacka som kompensation. :)
Fredrik o Emma har äntligen fått sin lilla Lisa. Hon är verkligen ursöt. Tyvärr har vi inte varit där o träffat henne än. Första veckan bar vi förkylda o nu andra har oliwer haft någon slags släng av magsjuka. Men snart så är det dags för oss att snosa bebis. 
Vi hade temafest semester på jobbet en fredag för någon helg sen. Trevligt men jag stanna inte så länge eftersom vi skulle ha en heldag med gympa dagen efter. Farfar har fyllt 65 år, så honom har vi haft lite kalas för innan de åkte iväg på en solsemester. Imorgon är de 1 vecka sen vi skrev på papperen till vårt nya hem. 16/1-15 flyttar vi till Rynninge. Såååå himla kul, vi är grymt laddade. Dagarna sen vi skrev på har gått apsnabbt. Daniel bollar med täntor o olika banker, denna veckan har vi haft 3 olika mäklare här hemma. Men ikväll bestämde vi oss för en speciell vilket känns super bra. Så nu måste akvariet ut fort i helgen, för på måndag behöver vi kunna ta kort på radhuset. Grannen säljer nämligen samtidigt o har sin visning på måndag. Denna veckan har vi farit fram som duracell kaniner här hemma. Plockat, slängt, packat o röjt. I helgen är de lite målning, spacklande o tippen som gäller. 
Kommer vara helt dö innan de här radhuset är sålt. 

I måndags var vi hemma hela familjen eftersom Oliwer kräkts på natten o jag själv gick runt o mådde lite illa. Då passade Thella o jag på att klippa gräset en sista gång.
När man köpt hus med äckligt stort garage, måste man tydligen ha en egen kärra, de var visst lag på de enligt Daniel. 
Thella längtar massor, imorgon ska vi få komma till huset o titta, eftersom barnen inte sett det innan. Efter det ska jag på AW med några från jobbet, bowling o middag. Trevligt men just nu är huvudet o tankarna på ett helt annat ställe. I helgen måste allt bli klart så vi förhoppningsviss kan fota på måndag. I helgen är det gympa på lördagen o gympa tävling på söndagen. Oj, oj, oj händer mycket nu. Nu måste jag sova några timmar innan klockan ringer 05:15. Kram på er. 

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0