Återigen länge sen sist

De här med att uppdatera bloggen har liksom inte riktigt funkat som de ska. Hade en ganska tuff period innan jul o nyår, men magont o huvudvärk var o varannan dag mycket beroende på stress. Mitt liv tycks fyllas av stress rätt fort. Så om kvällarna är de gympa o sova som gäller. Men nu tänkte jag uppdatera er lite.                 
Nyår firade vi in hos familjen Bergsten, himla trevlig familj de där. Haft mycket skoj med dem den senaste tiden, vi klickar rätt bra kan man säga :)                                             
Vår lilla tjeja har blivit stora tjejen och fyllt 6 år, de är stort ska ni veta. ALLA vet om att hon fyllt 6 år och att hon har en löstand. ❤      


Vi har varit o sett filmen Frost, rätt ok film,det var Thellas första film i 3D.     
Jag har en gång för alla tagit beslutet att trampolinen på Oscaria kommer ALDRIG bli min vän.                                 
Den här snyggingen har dragit till Australien o passade på att fylla 20 år där den 15/2 samma dag som den här godingen fyllde 2 år.    
Grattis till er Ludwig o Mirabell. 

Vi har varit o klättrat med barnen, el barnen fick klättra o vi andra tittade på :)
Snön försvann till min glädje. 
För att sen skratta mig rätt i ansiktet o komma tillbaks. 

Barnen har haft sportlov. De hann med bio med papsen o delar av familjen Bergsten, kompislek, pappa/son mys, prao på mitt jobb, en dag på fritids för Oliwer o en shopping fredag. Idag hade de lite pyssel på marieberg, så barnen gjorde varsin nyckelring.
Ja efter min lilla minitvätt hade vi stopp i avloppet i nästan en hel vecka. De ända positiva var väl att jag slapp tvätta. 
                                                              Ja det var nog allt som hänt sen sist. Om en vecka fyller vår lille kille hela 10 år, det är fasen helt sjukt. Han ska till sin stora glädje få ha ett LAN kalas med övernattning. Han är sjukt taggad kan man säga. 
Nu knacka John blund på så de är bäst jag släpper in honom :) 

Grandiosa Pizzarulle


Här hemma har vi varit testpiloter till Grandiosas Pizzarulle. Vi testade Classic med ost, tomat o skinka.         Daniel o jag tyckte den var helt ok. Jag tyckte det var lite mycket fyllning, men blev nedröstad av resten av familjen. Thella som inte alls är förtjust i köp pizza, ville ha mer när de var slut. Oliwer skulle lätt kunna tänka sig att äta det efter skolan som mellis.  Förpackningen var lätt att förstå sig på, smidig att värma i micron och lätt att hålla i. Så den fick tummen upp och 4 av 5 ❤

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0