Snart är det torsdag

Som vi har längtat. Thella sa nu vid läggdags att Torsdag är bästa dagen på länge. För först har de pannkaksbuffe i skolan, sen kommer Malou o Emil å tjejerna å sen avslutas dagen med familjen annorlunda mys. ❤️
Igår hade fröknarna på fritids målat henne som en fjäril. I söndags kväll slängde vi barnen i säng tidigt, sen såg Daniel o jag den senaste filmen Hunger game. De var inte alls så bra som man hoppas på. Men vi fick i oss några goa kräftor iallafall. Å de gick att äta fast att de inte låg i vårt kräftfat. 

Vårt kräftfat är numera fruktfat. Måste verkligen bestämma oss för vad vi ska ta för färg på de vi ska beställa av Millans keramikverkstad. Nej nu ska jag slå igen mina blå är skit trött. Hade föräldramöte idag på jobbet o nu ikväll har jag sett 2 avsnitt av Jordskott, de var riktigt ruggig. Får se om jag kan somna nu. God natt på er. 

Kalas lördag.

Idag hade vi bestämt sovmorgon. Gick sisådär. Jag vaknade lite innan 7 o behövde gå på toan. Gjorde det o kunde sen inte somna om, så jag surfa lite på nätet innan jag somnade om runt 8. Vaknade sen vid 9:15 när Daniel gick upp. Thella o jag gjorde iordning i hennes rum, började piffa i matrummet o Oliwer å Thella blåste ballonger. Efter lunchen gick vi ut en timme o tog en promenad runt i området. 


 När vi kom hem städade jag av nedervåningen o Oliwer sitt rum. Thella gick mest runt o frågade om det var dags snart för hennes kompisar att komma. Vi 17:00 kom äntligen 5 kompisar till Thella. Hon öppnade paket och sen fick barnen måla sina egna chips strutar. 


När Daniel kom hem hade han med sig ett gäng Happy Meal. Vilket fniss o tjatet det blev vid matbordet med 6 st 7-8 åringar. Efter maten blev det film mys. The boxtrolls. Bra film fast de tog lång tid att kunna se klart den,när gästerna gått hem blev det att städa upp efter huligarnerna. Sen blev det mellomys.

Grejar hela tiden.

Har sagt det förr o säger det igen. Han är händig min man 😘 Nu är Thellas rum nästan helt klart. Skrivbordet är inte toppen bra, men det är bättre än innan. 
Och tvn och tvspel ska kopplas in. Idag blev han klar med hennes lilla garderob. Det blev verkligen super bra. Bara att piffa till det lite till. 



Imorgon ska de grejas lite här hemma för på kvällen ska Thella ha filmkalas. Under tiden ett gäng tjejer sitter o kollar på film tänkte vi andra försöka få igång Oliwers tv o tvspel. Nu ska kidsen slängas i sängs o jag ska försöka hålla mig vaken en liten stund till. Kram på er

Lite uppdatering sen sist.


Det finns många bra gömställen i ett stort hus. Lovar letade rätt länge efter Thella den gången hon gömde sig under bordet. 😂
Vi har haft mellomys med pallbygge. 


Vi har roat oss i snön innan den sakta men säkert smällter bort. 
Vi har haft 40 årsfirande för vår kollega Eva. 
Thella väckte oss med frukost på sängen i Söndags. 
Legobygge

Oliwer, Thella o jag har roat oss några timmar på Marieberg o Toys medan Daniel jobbade idag. De blev lunch o fika lyx. Barnen köpte upp sina presentkort o jag fixade presenter o grejer inför kalashelgen som är på ingång. 

Oliwer passade på att klippa sig medan vi var där ute. Så nu är han så snygg så igen. 
Kolla vilka söta strumpor barnen hittade, synd att vi inte har någon minikille här inärheten. 
Iväntan på att pappa ska sluta kl 16.
Tur Ikea har saker som roar barnen efter att ha shoppat sen 10:30. 
När vi äntligen kom hem blev det att pyssla med det barnen köpt. 
Eller barnen o Daniel lekte, själv lagade jag maten.  Mirran fyllde 3 år i söndags, samma dag fyllde Ludde 21 år. Grattis till er båda. 


Just ja. Avslutar med det bästa. I Lördags skrev vi på första papprena på att vi har sålt radhuset. Yes så glada är vi. 

Är inne på vår 3e vecka nu.

Oj vad fort tiden går. Vi plockar o ändrar grejer hela tiden. I helgen som varit hade vi besök av mamma o pappa. Eller de kom redan i torsdags vilket var tur för då kom nämligen våran nya soffa oxå 😳 Den skulle inte ha kommit förens v9. Så vi hann inte fixa iordning i rummet den skulle stå i. Men den blev himla bra o skön där.  I fredags fyllde Thella år.  Vår lilla plutta blev 7 år, det är inte klokt. 

Grattis älskade unge, vi älskar dig ❤️ Efter skönsång o paket öppning blev det skola o jobb för alla utom mormor o morfar. Mormor var snäll o bakade en tårta till kalaset på kvällen.
Farmor, farfar o faster Nina kom på kvällen med presenter. Det var en himla nöjd 7 åring som somnade på kvällen. 


I lördags åkte barnen hem till varsin kompis, å vi andra åkte till Ikea,willys o Marieberg. Tack mamma o pappa för alla grejer vi fick. ❤️ På kvällen var vi ute o åt på grekiska kollgrillen för att fira Thella. Gott o trevligt var det, sen bäddade vi ner oss i soffan o såg på tv resten av kvällen. 
Så här blev vitrinskåpet, har flyttat om hyllorna o ändrat om grejerna lite. I söndags hade vi en slapp dag med plock o tvätt. Daniel var iväg o köpte 6 stolar som vi tänkt ha som extra när vi får gäster. 
Nästan såna vi redan har. I måndags åkte gästerna hem igen, det blev himla tomt. Men nu drar vi igång fixet igen så de är lite mer piffat tills nästa smålandsbesök kommer v9. 👍
Fick 2 ljuslyktor av mamma o pappa
Och 2 lampor av Daniels föräldrar o syster. 
Ute envisas det med att snöa. De är sjukt mycket snö nu, så de räcker o blir över helt ärligt. 
Igår efter skolan var Thella väldigt trött o slö så vi bäddade ner oss i soffan o såg på film.  Idag är hon hemma med världens jobbigaste hosta. Så det blir nog soffhäng idag oxå. Vilket passar mig perfa, då jag oxå känner mig lite hängig. Nu ska jag ta o ta mig upp från soffan där jag sovit inatt. Målet för idag blir att tvätta 2 maskiner tvätt. Det borde jag orka. Kram på er

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0