Långledigt

De är grymt skönt med lite långledigt. I torsdags kväll grillade Daniel o Thella åt oss, Oliwer sov över hos sin kompis Robin. Jag hade under dagen försökt klippa vårt gräs, tar rätt långtid med en batteridriven klippare kan jag tillägga. 

Himla gott blev det, fast nästa gång får de bli utan rökspånn har tröttnat lite på det nu. 
Efter maten tog jag ett sista varv med  min kompis klipparn medan Daniel o Thella myste ner sig i soffan. 
Ja visa har de bättre än andra ❤️
I fredags var Daniel o jag lediga en heldag tillsammans utan någon gympa att passa. 😱 De har inte hänt sen i den helgen vi flyttade in i januari. Så nu jäklar körde vi hela dagen. Upp tidigt o ut till Ikea, var där lite efter 10. In o fyllde kärran med grejer, vidare till Marieberg, klippte barnen, köpte plånbok till Thella, åt mat, vidare till K-rauta, köpte lister o fotöljer till Oliwers rum, in på godislagret o sen hem o skruva ihop möbler o lister. Tur vi hade kärran för de blev mycket grejer. 
Innan klippning

Ett barn efter. 
När klockan är mycket o man skruvat ihop lite nya möbler måste man få roa sig lite 😂
sådan far, sådan dotter💕 nu har vi 3 nya vita byråar i vårt sovrum. Jag gav upp vid 01:00 inatt, Daniel kom i säng lite innan 04:00. 
Idag har vi haft sista träningen innan tävlingen imorgon. Sen hamna vi i Idrottshuset o kollade på Oliwers klasskompis Miranda o hennes lag. Den andra killtruppen tävla oxå. När Daniel slutade hämtade han upp Thella, så Oliwer o jag blev kvar för att se Engla o Mixen tävla oxå. Imorgon är de vår tur att stå på golvet. Kax å stå AGF. Nu kör vi. Thella har fixat en skylt nu ikväll. Puss på er. 

Börjar bli klart

Att måla Oliwers tak tog sin lilla tid, men efter nack o ryggont är det nu klart o snälla farfarhar varit här o tapetserat. Så nu ska vi fixa taklister o ett nytt skrivbord till Oliwer nu på fredag. 
Väggen där de var blommor förut

Väggen över sängen. 
Thella har fått så lång lugg nu så den går att fläta 👍
Var o köpte mig nya promenadskor, hade tänkt mig något lite mer diskretare men de fanns inte, men snygga är de. 
Jag har klippt gräset i nya huset för första gången. 
Ibland är det skönt att kunna gå undan en stund på storebrors gympa. 
Mena pappa var på 40 årsfirande bäddade vi andra ner oss i soffan o hade film mys i helgen.
Vi följde AGFmixen på deras tävling i helgen. De slutade 3a super bra kämpat. 
Thella har hittat sin klänning till sin första skolavslutning 💗
japp de fanns vatten i poolen, nu ska vi bara försöka få igång den.                  I helgen är de dags för terminens 1a tävling för Oliwers gympagrupp. Så håll tummarna på söndag runt 15.  Kram på er

Testpilot


Vi passade på att testa Rydbergs Bea på valborgsmässafton när vi hade 2 andra familjer över. Så vi var 5 vuxna o 3 barn som prövade den. Eftersom vi hade en i sällskapet som bara kan äta laktosfri mat var detta ett stort plus från henne. Jag som inte alla brukar gilla kalla beasåser blev positivt överaskad. Den fick verkligen tummen upp av mig o mina bordsgrannar. Skulle kunna snitta det i att den får 3/5 av alla. 

Testpiloter för Haribo godispåsar


Vi har varit test piloter på dessa godisar. Var egentligen en påse till med i testet men den var slut i butiken tyvärr. Vi testade påsarna i lördags till familje film myset. Haribo persikor gick hem hos Oliwer, så han åt hela påsen själv. Vi andra som prövade blev inte alls imponerade tyvärr. Så av Oliwer fick dem 5/5, av oss andra 1/5. Haribo Happy Cola var heller ingen favorit. Vi tyckte att smaken var god, men gillade inte allas de vita skummet som var på dem. Så dem får 2/5 av vår familj. 

Grattis

Grattis världens bästa mamma, mormor o svärmor på 60 årsdagen ❤️
Älskar dig 😘

Maj månad o snart semester.

Herregud vad tiden går fort. Sist hade vi påsklov o snart har vi sommarlov. Får bli lite kort uppdatering här inne tror jag. 




Vi hade påskäggsuppdrag. 6 olika uppdrag innan de tillslut kom till presenterna. En ny cykel till Thella o hörlurar till Oliwers Xbox. 

Jag började gräva upp häcken på baksidan. Fanns en heldel rötter kan jag lova. 

Thella målade påskbrev o tog ett varv i området. 
Oliwer tog silver i trampett på KM. 
Thella o Daniel har tjuvätit max i garaget 😂
sakta men säkert får Oliwer ett ny renoverat sovrum. Jag har målat 2a lagret med färg på taket idag. 
1a fikan vid naturens hus 5 min ifrån vårt hus är gjord. 
Kylen fylldes upp o Daniels kompisar kom över en fredags kväll o hjälpte oss gräva upp häcken på baksidan

Visa grävde andra hoppa studsmatta
Thella gick på discokalas
Airtracken är levererad o betald. 
Thella har haft uppvisning på sin dans. 
Chokladbolls tillverkning
cykelbytar dag på Conventum. Vi hade turen att ha kontakter innan för dörrarna. Så det kom ut en cykel till Daniel innan alla släpptes in. 
Spontan kvällis med Zetterlindarna är alltid lika trevligt. 
Idag var det takmålning på schemat o självklart kolla jag på AGFs lag i JC truppgymnastik tävlingen i Stockholm samtidigt. 
Oliwer o jag tog ett varv i Rynninge för att se om någon ville köpa korv.            Nu ska jag ta o sätta igång med kvällsmaten, idag slår vi på stort o äter lite tacos.  Trevlig kväll på er

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0