V31

Sista veckan på en 6 veckors lång semester börjar lida mot sitt slut. Det har varit en skön semester med många roliga minnen o upplevelser. Dock inte så mycket sol som man kanske hoppats på. Sista veckan nu har varit helt hopplös, deperitionen har varit nära kan jag lova. Tur vi har haft Elle med familj här. ❤️ 
i måndags lämnade vi Thella hos Siggan för några timmars lek. Vi andra åkte till Marieberg för att köpa löparskor till Oliwer o handla på Willys, slutade med att vi hamnade på lunch resturange. 
Vid 16:30 tiden kom äntligen gästerna vi väntat på hela dagen. Denna gång hade de med sig sin husvagn så den ställde vi upp bakom garaget. 
På tisdagen bjöd Örebro på de första regn dropparna. Mellan skurarna åkte vi till klossbutiken. Tyvärr hade de inte fyllt på allt efter legomässan de hade förra helgen, men tjejerna hittade varsin liten legokartong. Sen hamna vi på stan en sväng, lunch på MC innan vi åkte hemåt igen. 
I onsdags testade vi på djupadalsbadet fast inomhus. Riktigt bra, så dit åker vi säkert igen. Thella traglade med simningen, svårt att öva i lilla poolen som var smockad med folk. Gav upp efter en stund o körde med puffarna i de djupa basängerna istället. På kvällen plockade Elle o jag lite hallon o hjälpte sen Daniel att sätta ihop lite nya trädgårds möbler. Tanken var att ha dem på balkongen, men allt fick som vi redan visst inte plats, så vi placerade lite på alltanen. 

Gästerna hittade Oliwers gamla star wars hjälm. 😂
nu hoppas vi bara fåglarna ger f.. i att skita på dem. 
I torsdags åkte vi till Nora för att äta god Nora glass. 
Mätta 

På em tog vi cyklarna till Rävgången o naturens hus. 
Passade på att ta en fika vid naturens hus.
Ett snabb bad blev det för tjejerna, Oliwer roade sig med gympaläxan istället. 
I fredags blev det en sväng till marieberg o grillning på kvällen. Passade oxå på att rasta barnen ute på kvällen när det äntligen slutat regna. 
I lördags åkte Elle med familj hem igen. Sååå himla typiskt när ÄNTLIGEN solen lös en hel dag. I hade airtracken framme o igång hela dagen, den blev något blött efter att vi råkat haft den ute i regnet. 
Ja struntade i alla måsten o parkerade röven i en solstol vid poolen. Thella hoppade i utan puffar o  lärde sig simma på mindre än 10 min. Hon kunde sen innan men inte över vattnet bara under.

Daniel o jag var oxå i, men jag var inte lika modig som de andra 19 grader är sjukt kallt ska ni veta så ett snabb dopp räckte för mig. Till kvällen köpte vi en familjepizza o delade på, sen kröp vi upp i soffa o kollade på HOME. 
Idag sprang Oliwer spåret med Miranda, sen körde Daniel o han gympaläxan medan jag lekte kurragömma med solen. Hittade dem så här. 😂
thella hittade leksaker i garaget när Daniel städade o plockade där ute. Jag gick ut för att hjälpa honom med loppislådorna. Så nu har vi plockat fram allt som ska säljas
de blev lite 😜 
nu kan man se byrålådorna som stod bakom alla kartonger. 
Vid 16 tiden åkte vi bort till kusin William som fyllde 14 år igår på lite kalas. När vi kom hem plocka Thella o jag hallon o röjde lite mer i garaget. Daniel o Thella satte på ringklockor på våra cyklar innan vi gick in för dagen. Till kvällis blev det varma mackor o efter det bokstund. Daniel o Oliwer läste o Thella å jag. Nu ligger jag här i sängen o försöker varva ner o intala mig själv att det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Imorgon börjar verkligheten igen. 06:40 ringer klockan jag som inte gått upp innan 9 nästan någon morgon under den här semestern. God natt på er. ❤️

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0