1a semester trippen

Imorse var första morgonen på semestern som väckarklockan var ställd. 8:30 gick vi upp o kl 10 satt vi i bilen på G till Linköping. Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle kunna resa mig upp ur sängen efter gårdagens trappa, men jag hade inte ont någonstans. 
Den här snyggingen körde ner oss till Linköping för att sen köra vidare till Norrköping (för att hämta något spel han beställt till fel stad) o sen vidare hem för att gå på herrmiddag hemma hos oss. Det var egentligen en annan kille som skulle hålla i det i sin lilla trånga lägenhet, så jag tyckte de kunde ha det hemma hos oss istället när vi ändå inte var hemma. Får se om jag ångrar mig. 
Snälla Malou o hennes familj kom o hämtade mig o barnen i Linköping. Vi passade på att äta lite innan vi tryckte in oss i deras bil. Å vi tryckte bokstavligt talat in oss 😂
Var väl egenligen bara jag som satt super trångt men de gjorde inget resan tog bara lite mer än 1 timme. 
Denna lilla hönabönan skulle man ju kunna äta upp. 💕
Thella målade ett självporträtt som hon ville jag skulle ta kort på när hon o Winnie lekte skola. Malou o jag packade upp o bäddade innan vi åkte o handlade lite. Innan vi började med fredags tacosen färgade hon mitt hår. Tusen tack. Nu har vi kollat igenom Ullaredsbloggen o kollat upp vad vi ska handla där på måndag. Listan blev genast lite längre efter att man kollat in den 😊 Nej nu måste jag försöka sova lite, sägs att barnen i de här huset inte förståt att man ska sova länge på morgonen😂 Kram på er

Den berömda trappan.

Igår em åkte barnen o jag till Hovsta för att hälsa på hemma hos Lisa o Charlie. Oliwer har haft en klasskamrat som precis flyttat till Hovsta så de bestämde att de skulle träffas. De komiska var att det visade sig att de bodde på varsin sida av en väg bara 😊 Himla smidigt o nära, så nu kan de ju ses flera gånger. Lisa hade fått det super fint, glömde ta lite kort dock. Men vi hann fixa med schemat inför hösten o äta en pizza innan Daniel kom o hömtade oss efter jobbet. 
När vi kom nästan ända hem fick vi se glassbilen så barnen o jag hoppade ut för att fylla på glassförrådet nu till sommarlovet. 🍦Igår kväll började jag med en fotobok, hade visst inte framkallat kort sen okt-08. Så nu måste jag få till det, å har fått lite tips om såna böcker istället för album. Tog dock väldigt lång tid. Höll på till lite efter 03:20 o hann fram till nov-10. Då hade jag så ont i mina ben att jag knappt kunde röra dem. Sen låg jag vaken fram till lite efter 04:00. Var lite trött i morse, men det var bara att sätta sig på cykeln upp till stan för att klippa mig. Sen var det snabbt hem, hämta Thella o sen vidare till fritids för att hämta Thellas kompis Meja som ska flytta till Linköping i sommar. 😞 Tjejerna hann leka inne en långstund o fika innan vi hoppade upp på cyklarna för att äntligen spela minigolf. En perfekt lagom lång sysselsättning o roligt var det med. På något konstigt viss kom Oliwer 1a o jag 2a. 

Vi hann lagom hem o slänga tjejerna i poolen innan Robin o Hanna kom för att hämta upp Oliwer o mig. Som vi har väntat på den omtalade trappan i Kumla. Lite orutinerat av oss att inte ätit något på några timmar bara. 427 trappateg o sen en rätt brandt backe nere. Jag hade sagt att jag  skulle ta 2 varv. Men sen var det ju så att Carin kört 3 varv sist hon körde. Å när 3e var klart visar det sig att hannas son Robin redan börjat på varv 4 å då var ju jag oxå tvungen att göra det. Han låg inte på min topp 10 lista då direkt. Men vi tog oss upp o ner. Oliwer tog 2 steg i taget o sprang nästan ända upp, det var nog de han skulle ha gjort alla varv för att det skulle ta på honom. Så nu vet vi det till nästa gång. 

Jag gillade trappateg 221 bäst 👍
De kändes grymt skönt i kroppen när vi satte oss i bilen o åkte hem. Men när jag klev ur bilen hemma, höll jag på att svimma. Fick lägga mig ner i ca 30 min medan Daniel o Oliwer var o köpte mat. Så fort jag fått i mig maten mådde jag mycket bättre. Nu måste vi tillbaks till trappan fler gånger i sommar. Är lite sugen på att ta med mig hela familjen o se hur många varv Daniel o Thella klarar. 😊 Tack Hanna för du visade mig trappan. 

Träningsvärk i benen.

Herregud vilket pass Carin fick med oss på igår kväll. 😱 I måndags blev det spåret med Hanna, Oliwer o killarna sprang vi gick, igår blev det Boot Camp med Carin o alla våra kids. Thella körde järnet, visste att Oliwer skulle ge allt men att Thella skulle fixa hela hade jag inte väntat mig. Hon vilade 3-4 min på slutet vid nervarvningen. 👏👍
På g till Svea parken
syns inte på kortet men de är något röda i ansiktet o svettiga 💪🏼 Det blev dusch o mat när vi kom hem, sen var vi helt slut allihop. Barnen hade lekt hela dagen med Miranda o Linus oxå. Så de blev airtruck, studsmatta o utegympa hela dagen. 
Daniel har pratat om att jag hade ett gäng Tvillingböcker, så Carin o jag tänkte leta fram de första till Miranda. Nu hade ju inte Daniel ställt in dem iordning i skåpet i garaget så vi fick snällt sortera dem. Jag hade visst några stycken 😂
men långt ifrån alla saknades en del.  Idag skulle Oliwer springa spåret med R o W igen, så jag o Hanna följde med o gick runt. Nu fick R ont i foten så bara W skulle med. Men när vi stod o väntade på honom skickade han att han hade bestämt med en annan kompis. Så Oliwer nöjde sig med att gå runt med oss mammor 😀
Medan jag lagade lunchen gjorde han sin gympaläxa med ett vakande öga från mig 😊 Nu ska jag ta tag i lite tvätt o packning inför smålandsresan.  Känns lite konstigt att bara åka med barnen. Men så kan det gå när inte Daniel får ledigt. Han får det lite lugnt o skönt här hemma några dagar. 

Söndags häng o Open Art

I Söndags blev det häng här hemma hela fm, Oliwer var o sprang spåret med kusinerna o kompisen R. Efter det kom kusinerna hit o badade fram till 15:30. Thellas kompis A kom oxå över för lite lek o bad. Daniel o jag körde över 2 byråar till Rs mamma, skönt att bli av med dem. Blev en aning tomt i vardagsrummet nu bara. Får ta o plocka in träningsbandet tror jag. 😊 


Vid 16 tiden åkte vi ut till farmor o farfar vid Lången. Där fick vi kvällsmat o fika. 
Igår måndag efter att Oliwer o jag tagit ett varv i spåret ( han sprang med kusin W o kompisen R) jag gick runt med Rs mamma, cyklade vi upp på stan för att kolla in alla konstverk i Open Art. Fanns rätt mycket konstigt att titta på men en del roliga saker oxå. 
En boll gjord av bara böcker 👍🏻
stora ute möbler i plast. 
De omtalade popcornen 😊👏
penslen var rätt häftig oxå. Efter lite mer än 5 timmar på stan. Hann köpa skor till Oliwer o shorts till Daniel oxå cyklade vi hem i duggregnet. Hade tänkt minigolfa på kvällen men det kom mer regn o de är inget kul att golfa på blötta banor. 😞 Så de får bli en annan dag. 

Nu börjar 6 veckors ledighet.

Kommer bli grymt skönt. Har inte massor inplanerat utan de blir mest häng här hemma. Vi börjar med att åka till Hultsfred barnen o jag på fre v26. Daniel jobbar både 26-27 men sen kommer han mer till oss o vi får se hur länge vi stannar. Denna veckan som varit har bjudit på både sol o regn. Thella har gått gympa läger mån-ons. Oliwer hade bara mån o ons, så i Tisdags em passade vi på att bjuda hit alla gymnaster o ledare i Oliwers grupp på lite bad, hoppade o grillat. En väldigt lyckad eftermiddag tycker vi.

I onsdags var Thella o jag med på Oliwers kvällsläger, Thella hade fullt fokus på de yngre ledartjejerna. 😊 
Thella hade visst lånat min mobil o tagit en gropie. ❤️
På midsommarafton var vi hemma hos oss, Daniel jobbade till 14 o runt 14:30 kom gästerna. Det var 2 av Oliwers klasskamrater o deras föräldrar plus en kompis till en av mammorna som kom. Himla trevligt o tur med vädret hade vi oxå. 
Precis när vi fikat klart på tårtan kom en regnskur. 

Till kvällen blev det grillat, en MASSA grillat. Lovar ingen gick hungrig från borden 😊 Vi blev så mätta att vi fick ge oss ut på en promenad allihop innan vi kunde få ner efterrätten. 
Under vår promenadfick vi se en bäver. Lite dålig bild jsg vet, mrn gick inte zomma bra. 
Paj till de vuxna 
cupcakes till barnen 
En lugn o trevlig midsommar med andra ord. Vi la oss lite efter 12 slaget o vaknade utvilade runt 10 när Oliwer säger hej då innan han skulle springa 2 varv i spåret med kompisen R. På midsommarafton sprang han, R o M ett varv. Kul att han själv vill ut o röra på sig nu när han inte tränar 4 dagar i veckan under sommaren. Han har fått ett styrkeprogram som vi inte börjat med än. Han har ju sprungit spåret 3 gånger i veckan o sen haft gympaläger så tanken är att börja med styrkan nu i veckan som kommer. Oliwer säger själv att morfar är bra på att hjälpa honom med den, så nu vet du vad ni skagöra när vi kommer morfar 😘
Igår var en städa o plocka undan dag här hemma. Vi tog cyklarna o cyklade bort till faster Nina o Frederiks nya hus. Riktigt fint hade de fått de. Barnen klättrade i träd ( med mycket hjälp av Frederik) 

Kvällen avslutades med filmmys i soffan. Kram på er

Solen har hittat hit.

Om den bara kunde ha bestämt sig för att stanna. Jag jobbar bara 4 dagar till sen har jag6 veckors semester, ska bli så himla gött. 
Hittade en bild på hur Daniels bil såg ut när han o Oliwer hämtade all korv vi beställt från Robertssons. 43 1/2 påse för att vara exakta. 😊 Ska leverera 3 påsar ner till småland v26. 
Thella är rätt lätt road emellanåt. Här låg hon i garderoben i hallen o lekte i över 2 timmar en dag när hon var hemma o var sjuk. 
Mys frulle i solen funkar alltid när man är sjuk. 
Naturenshus fick besök av oss för några dagar sen. 
Thella har köpt en egen AGF maskot. Den ska hennes blivande lag ha när de tävlar. 💚💛💚
lite lagom stor 😂


Skolavslutningen var i måndags. Thella slutade förskoleklass o Oliwer 4an. Asså detta år har gått då sjukt snabbt. Thella började ju nyss i skolan. Hon längtar verkligen efter att få börja i 1an. 

Solen har äntligen hittar hit o när man försöker fånga den, finns det altid någon i vägen 😂
veckan som varit har det varit förkylt o hostigt här hemma. Nu hoppas vi på att det börjar ge med sig. Vill inte vara sjuk under semestern. 
Daniel utför visst barnarbete här hemma i värmen. I fredags fick jag denna bild smsad till mig runt 11:00, när jag kom hem runt 14 hittade jag dem så här 
De var verkligen super duktiga ❤️
Medan Thella åkte på kalas hoppade Oliwer o jag upp på cyklarna för att trampa hem till Oliwers ena tränare Maria som tog studenten med en present från killarna. GRATTIS Maria till studenten. Grymt jobbat 👏🎉

Till kvällis delade vi på en pizza i den lilla sol som fanns på baksidan på trallet. 
 I lördags var det äntligen dags att ta premiär doppet i våran pool. 19/20 grader var det. Och Thella var först i 😃

Oliwer o 2 kompisar badade en sväng idag oxå. De tyckte de var en aning kallt o önskade att vi hade en uppvärmd pool. 😂Vi har fortfarande lite höga klorvärden men inget som är farligt, bara att den blir lite grumlig. Daniel ska försöka tömma den på lite vatten imorgon, vi har visst lite för mycket i oxå har vi kommit på. Man lär sig något nytt varje dag. 
Nu ska jag försöka få den här bönan att somna. Hon är lite nervös inför morgondagens gymnastik läger hon ska på. 9-11:30 mån,tis o ons kör hon denna veckan. Oliwer kör 16:15-20:15 mån o ons. Sen är han gympa ledig fram till v32. God natt på er

Händer mycket nu.

De går verkligen runt här hemma. Gympa, jobb, kalas, tvätt, trädgård, mat, kompisar, övernattning, gympa tävlingar, metal svenskan, handla m,m. Inte en lugn stund. Får som vanligt bli en uppdatering med hjälp av bilder. 
På mellansvenska gympa tävlingen tog killarna guld i tumbling (om jag inte minns helt fel) äntligen har vi ett nytt fruktfat, som vi har längtat. Nu kan vi äta kräftor på vårt kräftfat igen 😂 Tack Camilla för du räddade oss ur kräftträsket. Jag o mannen i mitt liv har firat 16 år ihop, 15 som förlovade o 11 år som gifta. ❤️ Det firade vi genom att lämna barnen kvar här hemma med mormor o morfar. Vi passade oxå på att fira världens bästa mamma o mormor på morsdag. ❤️ Älskar dig ❤️vi har utökat familjen med en handy man. Efter en veckas körande börjar han nu få ordning på gräsmattan. Vi passade på att fira världens bästa mamma/mormor helgen innan morsdag. En fika på naturenshus blev de oxå. Visa längtar mer än andra på att poolen ska bli klar att bada i. Nu är vattnet på rätt nivå, så nu ska de renas o städas ur. Airtracken har varit framme några mer gånger. Jag har haft övernattning på jobbet med våra 09or. De var verkligen så himla mysigt. Pizza, disco o filmmys å 3 timmars sömn ( för mig) Thella taggar RM pojktävlingglad Oliwer som kom 3a i RMpojk, hela laget var såååå himla bra. Kul att de sände det över nätet för då kunde släkten runt om i Sverige se. AGF pojktrupp. 💚💛💚💪🏼Var visst morsdag samma dags som vi var på gympatävling hela dagen. Jag blev firad med ett berg av disk ❤️igår kom korven vi sålt hem. 43 st påsar som finns på bilden skulle vi få ut till de som beställt. De blev en massa körandes igår efter jobbet. Tur vi kunde låna farmor o farfars frys.  Imorgon är det sommarfest på jobbet o på Torsdag föräldrarmöte inför hösten, så denna veckan rullar på den med. Hoppas bara solen vill titta fram lite. Kram på er

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0