2 veckor sen sist.

Oj vad det går fort nu sista tiden. Händer mycket på jobbet o här hemma. El inte så mycket här hemma men de är något hela tiden. 
Thella har börjat på sin efter längtade dans. Hon stor trivs o kör varje söndag 14-14:45, en klasskompis till henne går oxå. Så vi passar på att samåka vilket underlättar massor när Daniel envisas med att jobba varannan helg. Kortet är taget utanför hennes dans, för er som undrar. 
Oliwer var lite gnällig på ett av sina fristående pass en onsdag efter att de varit på vandring i skolan. Hård mamma som jag är tvinga jag honom träna ändå. Trodde bara han var trött, för han glömde ju tala om att han trillat o att snälla fröken nästan fått burit honom hem. De berättade hon dagen efter på föräldrarmötet. Så efter de visade Oliwer mig sitt svullna blåa knä. :0
När Oliwer sov över hos sin kompis Robin, blev vi sugna på kräftor här hemma. ( Han åt oxå de fast hos R)
Vi har röstat. :)
Thella har skrivit en bok. :)
Det finns ett innehåll oxå men det sparar jag. Finns en chans att de som ska få boken läser här innan annars ;)

Våra gullisar har fastnat på kort i skolan. Tyvärr var Thella hemma med feber samma dags som de tog kort på klassen. :( Jag var hemma förra veckan tor-fredag med ryggskott fast i nacken. Fy sjuttan vad hemskt det var. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Det var de värsta jag varit med om, som tur var fick sjukgymnasten iordning på de efter 1 timmes klämande på fredagen. På söndagen kunde jag röra mig utan att bryta ihop. Så den här veckan som varit har jag tagit det lugnt med gymnastiken. Var med på Oliwers fristående i Onsdags o 2 pass igår o ett idag. Bra gjort för att vara mig. 
I fredags efter jobbet åkte vi direkt till Rävgången för att möta upp Thellas klass på lite grillning o lekar. Lite kyligt men soligt. Trevligt var de oxå. 
Innan vi la oss invigdes Daniels nya leksak, juciepressen. Allt som är stort o låter gillar ju han. 
Min lördags lunch intogs på oscaria emellan gympa passen. Sen blev det hemgång o iordningsfix inför kvällens kräftskiva hos Adde o Karin. Himla trevlig tillställning. Var en aning trött imorse när jag vakna. Men en tripp till Marieberg fick Lisa, Charlie o jag till. Lisa skulle köpa skor, o jag hittade oxå ett par jag ville ha. Men blir så jäkla snål. Det var ett par Rieker skor. (Vet inte om det stavas så.) o de kosta just nu 699:-, fasen så dyra skor har jag inte köpt på flera flera år. Får suga på karamellen en stund till. Daniel var i skolan på Oliwers utvecklingssamtal i fredags. Och de gick super bra, pojken har fått sin hjärna efter sin far som tur är. Känns himla skönt. Jag var o är inget geni direkt. Håller tummarna för att Thella oxå går i pappas fotspår. Nu har john blund bankat på fönstret ett tag så nu är de bäst att släppa in honom, innan han drar igen. Kram på er. 

Längtar till måndag

Inte ofta man längtar så mycket efter måndag o en ny vecka. Men nu ör de himla nära våran flytt med jobbet. Igår fick jag o min kollega 2 timmar på vår nya fsk o vår avdelning, så jag stressa runt som en tok o ville få ALLT gjort på en gång. De är skapligt svårt att möblera ett stort rum utan möbler, de kommer ner på måndag ifrån vår nuvarande förskola. Idag hann jag ner en sväng med ett av våra yngre barn, fick upp födelsedags kort o lite kort på deras hyllor. Så nu börjar det likna något. 




Imorgon har vi tänkt traska ner till nya förskolan efter lunch med alla barnen. Jag stänger imorgon men har aldrig låst nya fsk så de blir nog att gå tillbaks till gamla o stänga där. Efter jobbet ska jag träffa Lisa för en shopp o prat sväng till marieberg. Ska bli såååå skönt. Helgen kommer gå i ett. På lördag är de gympa hela dagen o på söndag dans o gympa. Älskar när Daniel jobbar helg... Not  nu ska de blå få slå igen, har varit en lång dag. Tidigt på jobbet och föräldrarmöte på kvällen för Oliwer. Så nu är jag något trött. Kram på er. 

Ny månad, ny arbetsplats

I dag är de 1 september o månaden vi läntat efter är äntligen här. Visseligen måste vi vänta till nästa måndag, men vi är på G nu. Idag har vi haft vår första arbetsplats träff på nya förskolan, allt är nytt o luktar målarfärg. Precis som de ska vara. :) Eva o jag hann märka upp barnens hyllor innan de var dags att sitta ner o prata om framtiden med alla nya kollegor. Lite skrämmande o otäckt men himla kul oxå. 
I lördags var vi på 60 årskalas hos barnens farmor. De bjöd på massa gott fika o kallskuret. Oliwer var hängig o låg precis på feber gränsen så några timmar orkade han med innan vi åkte hem o bäddade ner oss i soffan. 
En av presenterna. 
Killarna tog pinken ute i de gröna. 
Thella fick något skit som farfar hittat i soporna, ibland gillar man honom lite mindre bra, detta tillfälle var ett av dem ;) Men hon var lycklig. 
Måste bara visa Thellas fruktlåda efter en dag i förskoleklass. Hennes förklaring var att en killkompis inte tål skal. 
I söndags gjorde jag de närmaste vi kan komma en söndags stek. Skickade Oliwer till Konsum för att köpa 10 potatisar. 
Han slog till med 11 st. :0 han tyckte att 10 kanske inte skulle räcka till oss 4a. De gick på ca 4 kr så ni kan ju gissa hur små de var. Ibland så undrar man hur han tänker. Haha. Nej kära vänner nu ska jag krama kudden. Vem vet hur natten blir, Thella hade tydligen fått nätmare 39 graders feber nu ikväll medan jag var på jobbet.  Kram på er

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0