2a semester veckan går mott sitt slut.

De här med snapchat är ju skit kul, inte att skicka utan alla roliga foton man kan ta. 😂👍🏻

De här med snapchat är ju verkligen super skoj. El att skicka gör jag inte så mycket men de blir massa roliga foton 😂

Han är verkligen ur söt min man 😂❤️

I söndags var vi på Parkens zoo med Malou, Emil, Winnie, Mirabell o Nicklas. (Daniels kusin)
Vi hade himla tur med vädret. Soligt men blåste lite. Det var en massa djur framme, men barnen längtade mest efter att få åka alla karuseller. Thella var super glad för hon fick någon att åka med. 😊

Värsta gänget ❤️
Paniken var extremt nära här.
Nicklas o Winnie låtsades vara super coola
De gjorde INTE jag. Fy f.. Den var hemsk
Hyperventilirade när jag äntligen fick komma ur.

Ja de där med att åka karuseller går ju diskutera, jag jobbar på att tycka det är skoj. Går sisådär. De som får nöjet att titta på när jag åker tycker förvisso att de är skoj o underhållande. Jag håller inte riktigt med. 😩 Thella var nöjd iallafall o de är det som är huvudsaken, fast helt ärligt önskade jag där i kön att hon var kortare än 1.20 men tji fick jag, hon kom igenom.

Max stod för kvällsmaten innan hemresan.
Winnie o Thella fjäskade för Daniel en kväll
Pokémon jakt på promenaden till fikat på naturenshus.

Det blev mycket poolhäng denna gång Malou o gänget var här. Hade liksom ingen ork till något annat. En dag var Malou, jag o stora tjejerna till Lager 157 o skokanonen. Å i onsdags var Daniel, jag o Thella ute till Marieberg en snabbis för att köpa lite grejer till Thella.

Nu när vi äntligen har fått igång värmaren så är det 26 grader i vattnet å de är ju himla gött. Så nu har till o med jag badat varje dag sen i onsdags. 👍

I Torsdags efter lunch packade Malou o gänget in sig i bilen för att åka hem. Thella o Oliwer liftade med dem ner så de kunde vara hos mormor o morfar lite utan oss.
Det var skit skumt att se när alla åkte, plus att de blev jätte tomt här hemma. 😩 Men som vi längtat efter att få lite egentid. Sist var i mars när vi var i Stockholm en natt. Så de var verkligen behövligt.
Vi låg på trallet hela dagen, gick ner till tvätten några gånger o städade av på övervåningen men annars rörde vi oss inte mycket.

Tur moster Malou uppdaterar oss med lite roliga bilder

Igår fredag åkte vi efter frukost iväg på lite ärenden. Daniel skulle köpa skor o lite linnen, passade på att köpa med oss saigon hem.
Vid 15 tiden kom Oliwers tränare Maria o Clara över för lite bad. Vid 17:30 rörde de sig hemåt o Daniel o jag gjorde oss iordning för en dejt med Fredde o Emma. Som vi har längtat. Vi tog en sommardrink hos oss innan vi cyklade upp på stan för att äta. Riktigt trevligt var de. Måste göras om snart igen.

Idag var vi ute till Lången för att fiska mört att ta med ner till Småland imorgon. Sen blev de tvätt o packning innan vi skulle på bion Tarzan. ( Absolut ingen film jag kan rekommendera) Kvällen avslutades sen med rensning av ogräs. Har bara lite på uppfarten o vi entren kvar. Kommer nog inte hinna det imorgon bara.
Barnen verkar ha de bra. Oliwer har haft lite otur bara. Igår skrapade han upp foten lite o idag ett getingstick. Stackarn. Imorgon får vi ses igen.

God natt på er 💕

Semestertider

Efter en vecka semester i Trollhättan var de sen dags för att jobba en vecka innan nästa ledighet. Måndagen bjöd på öppning av förskolan så klockan ringde 5:10 😩 som om inte det räckte kom jag efter jobbet ut till en cykel med punka. 😡 Blev till att gå hem, el jag gick förbi Ringstorps bästa cykelverkstad o fick cykeln fixad.

På tisdagen var jag ute o åt med Lotta, Maria o Clara ( Oliwers gympaledare) Riktigt trevligt vi firade att Maria fyllde 20 o Clara 18. Kul att de vill hänga med oss gamla tantern som passerat 35 års strecket.

På onsdagen spelade vi minigolf här på Norr. Daniel vann som vanligt med Thella låg bara några slag efter likaså Oliwer. Himla kul att spela denna gång då de blev lite jämnare.

I fredags kväll fick jag med mig Thella o Daniel på en promenad runt rävgången. Skönt men sent. Fast vad gör väl de när man har sommarlov.

I lördags var vi på medeltidsmarknaden i Wadköping med Nicklas o Staffan. De är ju verkligen inte min grej, men barnen o Daniel gillade det så då få man vara nöjd.

I söndags var de så skönt väder att vi höll oss vid poolen. Daniel o Oliwer åkte över o firade Frederik men Thella o jag stannade vid poolen o njöt. Jag tog sommarens första dopp o passade på att simma 21 längder.

I måndags kom Kristin o Morgan å tjejerna förbi på em för att fika o hänga lite. Daniel o Nicklas var iväg och fixade grejer med pool filtret som var paj. Kristin o Morgan hjälpte oss få ner nya tvättmaskinen i källaren o Kristin kopplade in den. Tusen tack 💕
Daniels föräldrar var över o hjälpte oss klippa häcken. När hallsbergsfolket åkte hem tog de med sig Thella oxå. Shit vilken lycklig unge som log med hela ansiktet i bilen när de vinkade hej då.

I Tisdags började jag måla om tvrummet. Fick ett ryck o fick för oss att vi skulle piffa till de lite.
Så Daniel o Nicklas hade köpt färg o jag började måla. Synd bara att den var mindre snygg när den kom upp på väggen. Så Daniel åkte ut o bytte färg igen, så de blev till att måla om allt igen.

Tur att de varit halvtaskigt väder denna veckan, annars hade jag nog inte velat målat om tvrummet.
I Torsdags var vi i Pershyttan för att gå en grottvandring. Inte de roligaste jag gjort men de var kul att göra något tillsammans i familjen. På kvällen var vi bjudna över till en klasskamrat till Oliwer. De bjöd på grillade hamburgare, riktigt trevligt. Vi var inte hemma förens närmare midnatt.

Igår fixade vi med tvrummet hela dagen. Så nu är det bara listerna kvar att sätta dit.
I dag kom Malou, Emil o tjejerna hit. Vi har ätit grillat o nu är killarna ute på pokemon jakt. De har varit ute i över en timme nu. 😂

Sen sist.

Nästan 3 veckor har gått sen sist. Bloggen här har ändrat utseende, iallafall där jag skriver. Fattar noll så vi får väl se hur de här kommer gå. Försökte få korten i rätt ordning o ta bort ett jag inte ville ha med men det verkar inte funka.

Söndagen innan Oliwer o jag åkte till Trollhättan följde barnen o jag med Daniel ut till marieberg när han skulle jobba. Vi passade på att shoppa lite till oliwer o klippa honom.

På Tisdagen v 26 gick Oliwer o jag upp kl 5:00. Vi skulle samlas vid tåget 6:10. Shit vad tidigt de var. Vi var först på plats. Tågresan till Trollhättan gick super bra. 4 ledare o 10 gymnaster. Helt okej antal 😂 Veckan summerades med trötta kroppar, nya övningar och mycket skratt.

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0