Födelsedags vecka

Fasen har börjat på de här inlägget 2 gånger nu, ena gången somna jag ifrån de o andra dog batteriet i datorn :/ Så 3e gången gillt som det heter.  Förra veckan var en riktig kalas vecka. Den 18e fyllde gammelmormor 90, den 19e fyllde lisa 40, 20e fyllde Linda 41, 21a fyllde Helena 40 o den 23e blev Malou 31 år.  Så i Fredags efter jobbet åkte vi till Småland för lite kalasande. Vi stannade först till i Vimmerby hos kusinerna Winnie o Mirabell. Mirran var lite blyg till en början, vi har ju inte setts sen i juli, D o barnen var nere i början av aug dock. 
Winnie följde med oss till mormor o morfar för att oxå sova där. 

Pierrsa var himla saknad. Thella undrade på vägen ner om hon fick krama ihjäl honom eftersom hon längtat så efter honom. Hon blev något besviken när hon förstod att han inte skulle vara med :(
Lördags morgonen började barnen i en fotölj i väntan på att kusinen o mormor å morfar skulle vakna. 
Mormor löste melodikrysset på sitt egna lilla vis. ;) 
På eftermiddagen hade vi kalas för gammelmormor. God mat, paket, pajer o tårta stod på menyn. 

Thellas present. 

Lördaskvällen var vi helt slut vid lite innan 23:00, så Thella o jag fnissade/fotade loss där i sängen. På Söndagen åkte vi hem igen efter lunchen, vi försökte åka rätt skapligt så vi skulle hinna i tid till Thellas gympa. Vi har börjat med volter där så det har blivit extra skol nu. :) Den 6/12 har vi uppvisning så de ser vi fram emot. Nu är jag skett slut ska ta o sova nu, börjar 06:15 imorgon. Håll tummarna för att de inte regnar i morgonbitti ÄR SÅ TRÖTT på rehnet nu. God natt på er. 

Länge sen sist.

Tiden de bara flyger iväg o snart är de jul. :0 Sen jag skrev sist har vi haft husvisning utan att de blev sålt, så nu väntar vi på att ha visning nr 2 nästa måndag. Håll tummarna för oss då. Tyvärr har det kommit ut flera olika radhus i vårt områden nu helt plötsligt, vilket är skit jobbigt. Men de löser sig, sålt får vi ju frågan är bara för hur mycket.  
Oliwer o hans gympa grupp var på tävling i katrineholm. Tyvärr ingen medalj men grymt rolig tävling med massa bra lag. Kul o spännande tävling. 
Barnen har haft höstlov, jag jobbade men de kunde slappa här hemma med Daniel. På måndagen var det ingen träning på Oscaria, så då träffades de killar som vilke på klätter gymet för att leka av sig lite. Thella var oxå med. 
Fredagen höstlovs vecka gick barnen bus el godis med kusin Isac. Han hade med sig Nina o Frederik oxå. Men de stannade hemma hos oss istället för att gå med barnen. 
Här hemma har vi tokstädat till visningen, även Thellas dockskåp fick sig en omgång. 

Förra lördagen var vi bort till kyrkogården o tände ljus för Tessan o  gammelmorfar. ❤️
Sådana här hjärtan hittar man lite överallt här hemma nuförtiden. Vet inte om de är lite fjäsk inför jul kanske :)
Mormor här kommer en hälsning från Thella. På bilden ser du Thella som superhjälte. Nu är hennes önskan att du syr henne en hjältedräkt, den ska se ut som på papperet. De ordnar väl du ;)
De här två är ju rätt mysiga ändå. 
Ifredags morse var Oliwer iväg till tandläkaren o drog ut 2 tänder som satt ivägen. 
Rätt stora var de. 
Tomt i munnen blev de oxå. 
Igår åkte vi till Stockholm på tävling. Oliwers lag kom 3a på tumbling, så himla duktiga. Av 17 lag var killarna ensamt kill lag så de körde bara mot tjejer. 
Stolt mamma. ❤️.                                   Det blev en lång o sen dag. Vi var inte hemma o i säng förens efter 00:30. Så imorse sov vi alla länge. Jag vaknade lite innan 10 o barnen lite efter 9. Då hade de skrivit sina farsdags kort.
Grattis världens bästa pappa. Vi älskar dig ❤️   Sen måste jag passa på att ge en släng puss till världens bästa pappa / morfar/ svärfar nr2 i Fallhult. Älskar dig Pappa. Ses om 2 veckor. 

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0