Veckor som gått.

Efter att Elle med familj varit här har det gått i ett. Vi har firat påsk, kört Klubb Mästerskapet med AGF, jobbat, tränat gympa, varit sjuka, tränat gympa, gått på möten, tränat gympa, varit på RM Herr i Järfälla, jobbat, tagit passkort, lämnat mer blodprov, bokat in ett återbesök hos läkaren o tränat lite mer gympa.,.. Ja det är så vårt liv ser ut just nu. Så här kommer lite bilder från tiden som gått. 
Så här ser de ut på vår framsida nu när vi får nytt tak. 
Min älskade man slarva bort sina nycklar o vi var rätt säkra på att någon tagit dem efter att han glömt den i dörren. Så så här sov vi en natt, innan han hittade nycklarna i sina jobb byxor. 
Thella har gått påskkärring, å mamsen lyckades krympa hennes favis poncho. :(
Den passar numera kusin Mirabell lite bättre. 
Oliwer var med på KM o kom på 3e plats på tumbling. 
Bra kämpat med sin rondat, flickis, salto. :) 
Daniel försökte ta bort mina vinter däck men fick ge upp så nu trampar jag fortfarande runt med dubb.                     Oliwer o jag var med hans gympakillgrupp i Järfälla i helgen o tävlade på RM Herr. Killarna var yngsta laget o kämpade på som bara den. De var såååå duktiga o hamnade på en 9e plats av 15 lag. Så himla coolt.  Oliwer är 2a från vänster
Oliwer är längst till vänster

Grymma AGF killar. 

Testpilot på glass

Nu har vi testat på glassen Carte d'Ors nya smak, Amaretto Vanilla & Chocolate. 

Det var tyvärr inte en glass smak som passa våra smaklökar. Det var Daniel, jag o barnen som testade o ingen av oss åt upp den lilla glassen vi tagit till oss på faten. Så de blev tyvärr 1 tumme upp av 10. 

Äntligen kom dem

Som vi har väntat o längtat efter helgens gäster. Har inte träffat dem ordentligt sen sommaren 2012. Så de var banne mig på tiden att vi fick till de här. Bästaste Elle med familj kom efter lång väntan fram till oss i fredags kväll runt 21. Stackars Oliwer fick knappt säga hej eftersom han skulle på mini gympa läger på lördagsmorgonen. Vi vuxna satt o pratade till efter 1 på natten. Var något trött. Tjejerna satte igång att leka så fort de kom o kunde knappt somna de heller på kvällen.                     Lördag vaknade vi 7:30, känns inte som man hade sovit något, sover inte överdrivet bra när man delar säng med Thella. Daniel körde iväg Oliwer till Oscaria. Tjejerna lekte o lekte o lekte lite till. De ville inte göra något annat. Daniel o Matthias åkte till Kumla en sväng för att kolla MCgrejer. 


Efter lunchen åkte vi till marieberg. Det blev lite shopping o fika, innan det var dags att hämta hem en astrött Oliwer. Han hade haft skit kul i Katrineholm men hade kört helt slut på sig så han låg precis på feber gränsen. Så efter lite tacos o några godis bitar blev det sängen för honom. Tjejerna somnade inte långt efter honom. 
 Eller Filippa hade däckat på soffan redan vid 17 tiden o henne fick vi inte liv i förens närmare 22:00. Då åt hon lite o somnade om. Trött lite tjej.         Idag sov några av oss till 8:30-9:00, så de blev sen frukost o en massa lek innan vi packa in oss i bilen för att åka till klättergymmet.                            


Emmy var som född för att klättra. Barnen fick testa att klättra med sele. Våra barn har ärvt sin mammas höjd skräck, men de testa på att klättra iallafall. Oliwers kompis Noel testa oxå, men ingen var lika cool som Emmy. Hon klättra enda upp båda gångerna hon testade, hon var helt klart grym på de där.                             Efter klättergymmet åkte vi o åt på Rosadeli, mättande o gott. Sen kramades vi hej då med våra gäster innan vi åkte hem igen. Innan sängen kallade hann vi ta en promenad/ cykla  bort med kläder till Carin o Pontus. Daniel fick sen roa sig med att höja Thellas sadel o styre. Efter duscharna hamna vi i soffan framför Det regnar köttbullar 2. Det var våran helg det. Nu ser vi fram emot en kort vecka o lite påskledigt. Inte så mycket ledigt eftersom vi ska ha gympa tävling snart så kommer de bli mycket träning. God natt med er. 

Mars månad


Mars månad började med att den här filuren fyllde 10 år. Helt sjukt att han är 10 redan minns det som igår när vi var o tog kortet på honom som drygt 1 år. Kvällen innan han fyllde år var vi på Joe Labero tillsammans med faster Nina o hennes familj.                      Samma dag som Oliwer fyllde år hade han sitt LAN kalas. Ett väldigt lyckat kalas o de lättaste vi haft. Nöjd son, nöjda gäster. 
Ett av våra älskade barn tyckte de var                                                          himla smart att sätta en slajm groda på tapeten o se hur länge den satt kvar.  Den satt väldigt länge, länge nog för att slajma av sig detta. 
Årets första grillning är avklarad :)                                                       
Thella har äntligen tappat sin första tand. Något stolt o visar gluggen för ALLA.                                                                  
6 års sprutan är oxå avklarad. Feber o svullen, värkande arm blev resultatet av den.                                                 
Den här godingen har fyllt år och det firade vi med att gå ut o äta på Wild west.                                                             


Studsmattan har kommit upp o den hoppas det på en del.                             
Jag har fått reda på varför jag varit så himla trött. Hade något dåliga värden, så nu har jag fyllt på med B12 sprutor i 10 dagar, o äter järn o folsyre tabletter. Och NEJ jag är inte gravid.   
Thella har fått en förskoleplats på Norrbyskolan, yippi nu kan vi andas ut. Vår lilla tjej börjar bli såååå stor.      
Det var mars månad det. I april nu kommer Oliwer tävla i RM Herr i Stockholm. Han har längtat sen förra året då vi bara var med o tittade på läktaren. Han var för ung då, men nu har han fyllt 10 o har kämpat som bara den att klara av hjulning, flickis på hårt golv. Å nu sitter den, den behöver filas på. Men han törs :).           
Tummen upp för en kämpande gymnast. Snart är det även dags för KM, klubbmästerskapet i AGF. Denna gång kommer han tävla i saker han precis lärt sig o ev kommer köra på RM. Så de kommer bli tufft att ta medalj. Men nyttigt att bara öva på att tävla. Så välkomna att komma o titta. Annandag påsk på Oscaria. 

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0