Äntligen kom dem

Som vi har väntat o längtat efter helgens gäster. Har inte träffat dem ordentligt sen sommaren 2012. Så de var banne mig på tiden att vi fick till de här. Bästaste Elle med familj kom efter lång väntan fram till oss i fredags kväll runt 21. Stackars Oliwer fick knappt säga hej eftersom han skulle på mini gympa läger på lördagsmorgonen. Vi vuxna satt o pratade till efter 1 på natten. Var något trött. Tjejerna satte igång att leka så fort de kom o kunde knappt somna de heller på kvällen.                     Lördag vaknade vi 7:30, känns inte som man hade sovit något, sover inte överdrivet bra när man delar säng med Thella. Daniel körde iväg Oliwer till Oscaria. Tjejerna lekte o lekte o lekte lite till. De ville inte göra något annat. Daniel o Matthias åkte till Kumla en sväng för att kolla MCgrejer. 


Efter lunchen åkte vi till marieberg. Det blev lite shopping o fika, innan det var dags att hämta hem en astrött Oliwer. Han hade haft skit kul i Katrineholm men hade kört helt slut på sig så han låg precis på feber gränsen. Så efter lite tacos o några godis bitar blev det sängen för honom. Tjejerna somnade inte långt efter honom. 
 Eller Filippa hade däckat på soffan redan vid 17 tiden o henne fick vi inte liv i förens närmare 22:00. Då åt hon lite o somnade om. Trött lite tjej.         Idag sov några av oss till 8:30-9:00, så de blev sen frukost o en massa lek innan vi packa in oss i bilen för att åka till klättergymmet.                            


Emmy var som född för att klättra. Barnen fick testa att klättra med sele. Våra barn har ärvt sin mammas höjd skräck, men de testa på att klättra iallafall. Oliwers kompis Noel testa oxå, men ingen var lika cool som Emmy. Hon klättra enda upp båda gångerna hon testade, hon var helt klart grym på de där.                             Efter klättergymmet åkte vi o åt på Rosadeli, mättande o gott. Sen kramades vi hej då med våra gäster innan vi åkte hem igen. Innan sängen kallade hann vi ta en promenad/ cykla  bort med kläder till Carin o Pontus. Daniel fick sen roa sig med att höja Thellas sadel o styre. Efter duscharna hamna vi i soffan framför Det regnar köttbullar 2. Det var våran helg det. Nu ser vi fram emot en kort vecka o lite påskledigt. Inte så mycket ledigt eftersom vi ska ha gympa tävling snart så kommer de bli mycket träning. God natt med er. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0