Ny månad, ny arbetsplats

I dag är de 1 september o månaden vi läntat efter är äntligen här. Visseligen måste vi vänta till nästa måndag, men vi är på G nu. Idag har vi haft vår första arbetsplats träff på nya förskolan, allt är nytt o luktar målarfärg. Precis som de ska vara. :) Eva o jag hann märka upp barnens hyllor innan de var dags att sitta ner o prata om framtiden med alla nya kollegor. Lite skrämmande o otäckt men himla kul oxå. 
I lördags var vi på 60 årskalas hos barnens farmor. De bjöd på massa gott fika o kallskuret. Oliwer var hängig o låg precis på feber gränsen så några timmar orkade han med innan vi åkte hem o bäddade ner oss i soffan. 
En av presenterna. 
Killarna tog pinken ute i de gröna. 
Thella fick något skit som farfar hittat i soporna, ibland gillar man honom lite mindre bra, detta tillfälle var ett av dem ;) Men hon var lycklig. 
Måste bara visa Thellas fruktlåda efter en dag i förskoleklass. Hennes förklaring var att en killkompis inte tål skal. 
I söndags gjorde jag de närmaste vi kan komma en söndags stek. Skickade Oliwer till Konsum för att köpa 10 potatisar. 
Han slog till med 11 st. :0 han tyckte att 10 kanske inte skulle räcka till oss 4a. De gick på ca 4 kr så ni kan ju gissa hur små de var. Ibland så undrar man hur han tänker. Haha. Nej kära vänner nu ska jag krama kudden. Vem vet hur natten blir, Thella hade tydligen fått nätmare 39 graders feber nu ikväll medan jag var på jobbet.  Kram på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0