Lövvvvvveee värmen

Shit vilket väder vi fått så jäkla gött. Nu har vi varit nere i Småland lite mer än 1 vecka o vi har hunnit med massor. Förra lördagen var vi på kusinträff i Hjorted. Lika trevligt som vanligt, vi är dock inte så ofta med men detta år lyckades vi pricka in det. Började med en promenad till kyrkogården. Efter det blev det god mat o en massa lekar. Det blukar alltid vara en familjefajt syskonen emellan o i år var det Faster Gunn med familj som vann igen. Börjar ana doping i denfamiljen 😜På söndagen åkte vi ut till stugan för att sola o bada lite. Tyvärr gick solen i moln nästan på en gång. Vi lyckade till det med lite sibylla o pizza istället för söndags steken. Måndag morgon kom Malou o hämtade mamma o mig sen åkte vi till Ullared för lite tjejhäng. På måndagen  kollade jag mest bara kläder till alla, efter ett x antal timmar inne på Ullan åkte vi o hämtade nyckeln till motellet , när vi packat in allt gick vi rakt över gatan in på Harrys för att äta lite gottEfter att ha ätit och drukit gott ( å snott med oss en massa toapapper) gick vi tillbaks till motellet. I tisdags checkade vi ut innan 8 för att göra Ullan en dag till. Å ja jag lyckades fylla en vagn då oxå. Fick mms hemifrån Moster Lena i Vena hon hade visst fått besök av mina hulliganer o kusin Tim.!i onsdags åkte vi ut till stugan för att sova där tills på fredagen. Rätt gött i värmen men otroligt varmt på nätterna inne i stugan. Thella fick disktjänstenoliwer tog chila tjänsten Det var  ok varmt så barnen bodde typ i vattnet hela dagen. Vi satt ute o åt grillat runt 21 på kvällen. I Torsdags hade vi en lång väntan innan äntligen pappa Daniel kom till oss. Medan vi väntade blev det en del simmande o badande.


Thella gick in i en närkamp med solstolen. 
Jag fixade årets 1a bränna. 
I fredags åkte vi in till Vimmerby. Daniel o Pierre skulle hjälpa Emil att bygga trall på deras baksida å jag roade barnen medan Malou jobbade. 
Roa barnen gick bra, de gick mindre bra för Daniel o de andra
bilen la liksom av så här i semester tider.  Så jäkla surt, som tur var kom det förbi entrevlig man som körde hem släppet, Emil o Pierre. Daniel fick vänta på bärgaren. Vi hade ju ändå inget annat vi ville lägga pengarna på. 
Tillslut kom de iallafall igång med bygget. I lördags satte de igång igen i gastande sol. Jäklar vad de slet o vad varmt det var. Led med dem i värmen. 

Jag höll mig i skuggan o blåste upp en pool samtidigt som jag tittade på kvalet till SM i gymnastik. Oliwers ena gympaledare är med i ÖGF å de kom vidare till finalen som tvsändes idag söndag. 
Vattenmelon o salta chips är bra i värmen. Skugga o en bok är inte heller fel.
bygget fortsatte. 
Källaren hos Malou o Emil älskar jag. Nästan så man fryser, sover så jäkla gött. 
Även idag Söndag har det varit kanon väder. Barnen har roat sig i vattenspridaren o poolen. Idag har även Malou o jag hjälpt till med trallet. Pierre åkte hem igår kväll så vi täckte upp för honom. 

Vi hade siktat in oss på att mer golv skulle varit lagt, men fick ge upp för de kom så jäkla mycket mygg runt 22:00. Nu håller vi tummarna för att de inte är regn imorgon bitti som de varnat för. Emil börjar 13 så vi hoppas hinna lite mer innan han måste åka. Nu är det dags att krama kudde är super trött. Puss på er i värmen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0