V 30

På måndagen hade vi lovat barnen lek o bus. Oliwer hade kompisen Isak med, men Thella fick köra utan tyvärr. Vi var där redan vid 10, smart drag så här i efterhand. När vi rullade hem kl 13:30 var det kö in. 


Efter lek, fika o lunch för Thella körde vi henne till sysslingen Maja för lite lek. Vi andra åkte hem o åt en pizza o packade inför Thellas o min spontan resa ner till Vimmerby med Lisa o Charlie på Tisdagen. 
Vi åkte ner på tisdagen i regnet. Så i onsdags blev det en heldag på ALV med sisådär 10.000 personer till. Malou o tjejerna hängde oxå på. 



Pippi lika bra som alltid. 
Allsången var vi oxå på. Å vet ni, man får sjunga i micen om man vill 😂 ooooo shit, ska man sjunga oxå 😂
Efter 3 1/2 pannkaka ser man ut så här.
Emil hälsade vi oxå på. 
Thella o Winnie hittade en groda i dammen hos Madicken så där hamnade alla skådespelare o barn. 
En toppen dag på ALV helt enkelt. Vi avslutade med att köpa Sibylla med oss hem till alla trötta mammor. Tack mamma/mormor för du kom o hängde med oss en stund efter jobbet. 😘
trött dotter i torsdags morse. Vi vaknade 7:30 sen var det lite mystid innan det var dags att packa o städa av innan vi började resanhem efter frukosten. Tack Malou o Emil för vi fick komma. ❤️ Å tack Lisa o Charlie för vi fick åka på detta äventyr med er ❤️
Fika pause vid Cloetta. 
Hittade inte så mycket (som tur var) 
Vi var hemma runt 14, då blev det att äta lite rester o packa upp o packa om. För barnen följde med farfar/farmor ut till stugan en natt. Så Daniel o jag åkte ut o handlade lite lister o passade på att grilla o äta lite kräftor. På fredagen passade jag på att ligga lite i solen ca1 timme innan barnen kom hem. 
Thella o jag plockade lite hallon som vi frös in. Emma kom över o lekte med Thella o Philip kom hit o lekte med Oliwer. På kvällen avslutade vi fredagen med lite tacos. Lördagen innehöll massa städande o plockande för oss. Barnen lekte med kompisar. Thella med Emma igen o Oliwer med Hampus. Sen blev det gympa läxa för honom. På kvällen blev det ett spontan besök av Fam Bergsten. Denna gång blev det köpe pizza/sallad.  
I söndags blev det fortsatt röj här hemma o beställning av fotoböcker. Dagen avslutades med en spelkväll ihop med barnen. 5 olika spel hann vi testa. Bra avslut på veckan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0