Den berömda trappan.

Igår em åkte barnen o jag till Hovsta för att hälsa på hemma hos Lisa o Charlie. Oliwer har haft en klasskamrat som precis flyttat till Hovsta så de bestämde att de skulle träffas. De komiska var att det visade sig att de bodde på varsin sida av en väg bara 😊 Himla smidigt o nära, så nu kan de ju ses flera gånger. Lisa hade fått det super fint, glömde ta lite kort dock. Men vi hann fixa med schemat inför hösten o äta en pizza innan Daniel kom o hömtade oss efter jobbet. 
När vi kom nästan ända hem fick vi se glassbilen så barnen o jag hoppade ut för att fylla på glassförrådet nu till sommarlovet. 🍦Igår kväll började jag med en fotobok, hade visst inte framkallat kort sen okt-08. Så nu måste jag få till det, å har fått lite tips om såna böcker istället för album. Tog dock väldigt lång tid. Höll på till lite efter 03:20 o hann fram till nov-10. Då hade jag så ont i mina ben att jag knappt kunde röra dem. Sen låg jag vaken fram till lite efter 04:00. Var lite trött i morse, men det var bara att sätta sig på cykeln upp till stan för att klippa mig. Sen var det snabbt hem, hämta Thella o sen vidare till fritids för att hämta Thellas kompis Meja som ska flytta till Linköping i sommar. 😞 Tjejerna hann leka inne en långstund o fika innan vi hoppade upp på cyklarna för att äntligen spela minigolf. En perfekt lagom lång sysselsättning o roligt var det med. På något konstigt viss kom Oliwer 1a o jag 2a. 

Vi hann lagom hem o slänga tjejerna i poolen innan Robin o Hanna kom för att hämta upp Oliwer o mig. Som vi har väntat på den omtalade trappan i Kumla. Lite orutinerat av oss att inte ätit något på några timmar bara. 427 trappateg o sen en rätt brandt backe nere. Jag hade sagt att jag  skulle ta 2 varv. Men sen var det ju så att Carin kört 3 varv sist hon körde. Å när 3e var klart visar det sig att hannas son Robin redan börjat på varv 4 å då var ju jag oxå tvungen att göra det. Han låg inte på min topp 10 lista då direkt. Men vi tog oss upp o ner. Oliwer tog 2 steg i taget o sprang nästan ända upp, det var nog de han skulle ha gjort alla varv för att det skulle ta på honom. Så nu vet vi det till nästa gång. 

Jag gillade trappateg 221 bäst 👍
De kändes grymt skönt i kroppen när vi satte oss i bilen o åkte hem. Men när jag klev ur bilen hemma, höll jag på att svimma. Fick lägga mig ner i ca 30 min medan Daniel o Oliwer var o köpte mat. Så fort jag fått i mig maten mådde jag mycket bättre. Nu måste vi tillbaks till trappan fler gånger i sommar. Är lite sugen på att ta med mig hela familjen o se hur många varv Daniel o Thella klarar. 😊 Tack Hanna för du visade mig trappan. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0