Nu börjar 6 veckors ledighet.

Kommer bli grymt skönt. Har inte massor inplanerat utan de blir mest häng här hemma. Vi börjar med att åka till Hultsfred barnen o jag på fre v26. Daniel jobbar både 26-27 men sen kommer han mer till oss o vi får se hur länge vi stannar. Denna veckan som varit har bjudit på både sol o regn. Thella har gått gympa läger mån-ons. Oliwer hade bara mån o ons, så i Tisdags em passade vi på att bjuda hit alla gymnaster o ledare i Oliwers grupp på lite bad, hoppade o grillat. En väldigt lyckad eftermiddag tycker vi.

I onsdags var Thella o jag med på Oliwers kvällsläger, Thella hade fullt fokus på de yngre ledartjejerna. 😊 
Thella hade visst lånat min mobil o tagit en gropie. ❤️
På midsommarafton var vi hemma hos oss, Daniel jobbade till 14 o runt 14:30 kom gästerna. Det var 2 av Oliwers klasskamrater o deras föräldrar plus en kompis till en av mammorna som kom. Himla trevligt o tur med vädret hade vi oxå. 
Precis när vi fikat klart på tårtan kom en regnskur. 

Till kvällen blev det grillat, en MASSA grillat. Lovar ingen gick hungrig från borden 😊 Vi blev så mätta att vi fick ge oss ut på en promenad allihop innan vi kunde få ner efterrätten. 
Under vår promenadfick vi se en bäver. Lite dålig bild jsg vet, mrn gick inte zomma bra. 
Paj till de vuxna 
cupcakes till barnen 
En lugn o trevlig midsommar med andra ord. Vi la oss lite efter 12 slaget o vaknade utvilade runt 10 när Oliwer säger hej då innan han skulle springa 2 varv i spåret med kompisen R. På midsommarafton sprang han, R o M ett varv. Kul att han själv vill ut o röra på sig nu när han inte tränar 4 dagar i veckan under sommaren. Han har fått ett styrkeprogram som vi inte börjat med än. Han har ju sprungit spåret 3 gånger i veckan o sen haft gympaläger så tanken är att börja med styrkan nu i veckan som kommer. Oliwer säger själv att morfar är bra på att hjälpa honom med den, så nu vet du vad ni skagöra när vi kommer morfar 😘
Igår var en städa o plocka undan dag här hemma. Vi tog cyklarna o cyklade bort till faster Nina o Frederiks nya hus. Riktigt fint hade de fått de. Barnen klättrade i träd ( med mycket hjälp av Frederik) 

Kvällen avslutades med filmmys i soffan. Kram på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0