Fredag

Å oliwer är fortfarande inte helt 100. Han kräktes sista gången i går kväll vid 9 tiden. Sen dess har han fått behålla det lilla han äter och dricker. Fast idag har han drukigt rätt bra iallafall. En glass fick jag i honom med.
fast han är inte så sugen på att äta, å nu vet jag varför. Han tror han kommer kräkas om han äter, och det är ju kanske så att han kommer det. Men nu klagar han mest över ont i magen. Inte konstigt de eftersom han inte har ätit något sen i onsdags kväll.

Idag har han feber oxå, så han ligger fortfarde däckad i sängen. Han var upp och byte kläder förut men mer har man inte sätt av honom.
Daniel och Thella är på en promenad, de var ute förut oxå men han kom hem och bytte kläder. Det är 16 grader i skuggan utanför köksfönstret så jag antar att det är lite varmare i solen. Tur jag köpte en jacka till Thella i måndag. (Tack mamma för hjälpen med valet)

Själv har jag dammsugat övervåningen. Har ingen ork till att damma men efter en ducsh kanske jag fått energi till det. Känns som om det vore rätt bra att städa helt klart idag. Vem vet om någon av oss andra ligger sjuk imorgon. Jag mår illa hela tiden, men det kan vara inbillning oxå. Hoppas det iallafall.

Imorgon är det gårdstädning kl 9 här utanför. Får väl se om vi får med hela familjen ut eller om det bara blir daniel och thella. Så som oliwer är idag kommer han inte orka följa med ut imorgon.
Men lite frisk luft skulle inte sitta helt fel. Fasen jag har inte varit ute sen i onsdag. Å igår hade daniel på sig stegräknaren jag lånat av maggan. Han gick lite mer än 22.000 steg. jag blev faktiskt lite avis vill osså ut och gå. Men men det blir nog min tur med någon dag.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags för nedervåningen att få ett ansikts lyft.



Kommentarer
Maloj

Shit vad han är ute och skenar Daniel, han kommer vara smal som en pinne till sommaren, och det skulle ju jag bli, men jag går inte åt rätt håll, det blir bara värre tycker jag *haha* Hoppas lillkillen kryar på sig, ge honom en puss från moster så piggnar han till ;-)

2008-04-25 @ 18:50:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0