Inte nu igen.

Ja det är bara att bita ihop och hjälpa till så gott man kan.
I natt kom Oliwer in till mig och la sig, Daniel sov redan i gästrummet så han skulle kunna sova ut lite innan jobbet idag. Själv hade jag somnat vid halv 1 tiden efter matningen av Thella. Kl 3 vakna jag av att Oliwer ojade sig lyft upp honom för jag trodde det var kiss på väg. Men inte då istället var det nog som kräka ner hela mig och mitt täcke.

Ja så natten har varit lagom skoj, fick plocka bort alla sängkläderna i vår säng och lägga mig med Oliwer i hans säng. Låg och halv sov, men det var inte så lätt att sova när Oliwer vände och vred sig hela tiden och ville på toa för han hade ont i magen. Halv 6 var thella hungrig igen så efter den matningen somna jag om i våra sängar en stund innan oliwer kom igen.

Hmm så någon sömn har det inte blivit precis, själv mår jag jätte illa oxå. Har inte fått upp något än men skulle inte förvåna mig om det kommer till kvällen. men peppar peppar så har jag klarat mig varje gång någon varit magsjuk i familjen.

Nu håller jag på att röja lite här hemma, har bäddat iordning i gästrummet (thellas rum) ska flytta över Thella säng dit. Hon och Daniel får sova där så tar jag och Oliwer vårt sovrum.
Just nu ligger han och halv sover, Daniel tog med sig Thella på en promenad upp på stan.

Själv ska jag fortsätta sortera alla viktiga papper och kanske fixa med deklarationen om det hinns med.
Har ju världens tvätt berg sen natten oxå.

Ja livet är bra härligt som småbarns förälder.
Men goa är de.

image58



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0