Lördag hos familjen Widén

Ja hos oss är det inte så livat för att vara lördag.
Daniel och Thella var ute på gårdstädningen i morse vid 9 tiden, hon sov hela tiden och daniel grilla korven som skulle serveras till alla hårt arbetade trädgårdsarbetare.
Oliwer och jag nöjde oss med att titta på från sovrums fönstret. Fast vi var faktiskt ute en kort sväng, han vill så gärna ut och hälsa på farmor och äta en korv. Inte för att det blev många tuggor på den inte. Typ 1 bet å ett halvt korvbröd.
Sen orkade han inte mer.

Idag ringde jag sjukvårdsrådgivningen för att kolla upp om vi kunde få komma till vårdcentralen som har jouröppet på helgerna. Men där var vi inte välkomna hon i telefonen skicka oss till akuten för att kolla upp magontet och halsen. Så när Daniel grillat klart och vi skickat iväg Thella till landet med farmor och farfar packa vi in oss i bilen. På akuten blev vi isolerade i ett eget rum på en gång (undrar varför:-)) Trodde faktiskt det skulle ta hela dagen där innen men vi kom in ca halv 1 och var klara runt halv 2.
Det var en sköterska( som var helt utrustade med saneringsskydd) som först kom in för att ta vikt och feber. Hon ville ha en feber temp i från rumpan. Hmmm dömt att misslyckas. Men faktiskt efter att hon gått ut ur rummet och vi lirkat lite med Oliwer så fick vi ta den. Han var inte glad men en temp fick vi tillslut.

Efter ett tag kom en läkare in (hon helt utan skydd) har inte en susning om vad hon hette för det kunde man inte höra. Men hon var en jätte bra barnläkare pratade till oliwer å inte till oss vuxna.
Hon kolla hals, öron magen, hjärta och lungor. allt såg bra ut. Så sen var det bara att åka hem.
Hon trodde halsontet berodde på alla kräkningar, och magontet var att magen försökte arbeta, han har som magknip sa hon. Men nu är vi iallafall nöjda med fått ett svar.
Oliwer var lite piggare när vi kom hem, så han spela lite dataspel men efter det sov han i nästan 2 timmar.
Så nu har han varit upp och ätit på en smörgås för att sen lägga sig i vår säng för att se film.

Thella bella kommer hem i morgon eftermiddag. Hon får vara hos farmor och farfar så hon kanske slipper bli sjuk. Hoppas det iallafall.

   igår såg han ut så här, idag har vi anvancerat till fotänden

  Här har Thella och Daniel sovit, inatt blir det bara mannen som får snarka där.

  Tja medans storebror är sjuk passar thella på att styra över tv:n.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0