Äntligen fredag

Ja nu är fredagen här och vädret är toppen nästan för toppen. Går knappt vara ute med Thella hon gillar inte värmen.
Shit vad fort denna veckan gått. Sista jag skrev var visst i tisdags.

En kort resume från veckan.

Onsdag: Daniel och Oliwer var till läkaren med hans fötter. De konstatera att han var plattfot och att han skulle gå mycket utan skor. Att fötterna gick inåt kunde de inte göra så mycket åt, man kunde själv hära av sig till några fotspecialister men då fick man själv stå för kostnaderna och de tyckte vi kunde vänta lite till, för det kunde fortfarande försvinna.

Jag och Thella hade dejt med en massa andra mammor och barn uppe i wadköping kl 10. Vi bleev 10 st rätt många barnvagnar där tur det var på ett fik ute. Trevlig var det oxå lite svårt att hinna prata och lära känna alla bara. Fick väl bra kontakt med typ 4 st.
Sen tog jag och en annan mamma som oxå bor här på norr sällis ner på stan, skulle kolla solhatt till Thella men det fanns ingen. Orkade inte leta ordenkligt heller det var ju marknadsafton så man var inte ensam på stan om man säger så.

Vid halv 3 möte vi upp Daniel och Oliwer. Vi tänkte att Oliwer skulle få åka lite karuseller och sen äta något gott på stan. Mmmmm ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Allt var frid och fröjd till efter han åkt klart sina 2 karuseller, då bröt han ihop för han itne fick popcorn eller åka flera karuseller. Så det var bara att packa in barnen i bilen igen och åka hem. Sen var den dagen så gått som förstörd.

Torsdag: Efter att ha lämnat Oliwer på dagis gick jag en kort promenad. Väl hemma igen var det bara att sätta igång att städa. Skulle ju få främmande på kvällen. Vi hann åka och snabb handla innan Thella och jag gick för att hämta Oliwer på dagis igen. Daniel åkte till hemglass och köpte glass under tiden.
Runt 3 kom Emma och Amilia förbir barnen lekte lite innen medans jag gjorde en kladdkaka (som blev torrkaka)
Sen plaska de lite i poolen och hoppa på studsmattan ett tag innan det blev fika.

När vi satt och åkt middag kom farmor förbi det hela sluta med att hon fick med sig en nattgäst. Oliwer var hur lycklig som helst. Han skulle få sova helt själv utan syster eller kusiner hos farmor och farfar. Kunde inte varit bättre.
Ja så Daniel och jag blev helt själva eller tja vi hade ju Thella oxå men hon märks ju knappt.
Daniel fortsatte röja i förrådet och jag plocka lite inne. Vid 9 kolla vi på den nya serien på 5an, eller Daniel sortera skruv och jag kolla i en tidning samtidigt, men serien verka bra.

Idag har det inte hänt så mycket än, väntar på att syster yster och bror duktig ska komma. Blev liksom lite ändring i planeringen. Emil blev sjuk under dagen igår så de kom aldrig iväg. Så idag tvinga malou med sig Pierrsa hit istället. Tror väl i och försig inte att hon behövde tvinga honom, men med är han iallafall.
Å jag skulle igentligen inte sitta här utan städa av nedervåningen, hänga tvätt, sätta på en ny tvätt, bädda rent Thellas säng (blir lite svårt nu eftersom hon sover där) och fixa lite mat tills gästerna kommer.

   Oliwer njöt innan sitt utbrott. (tisdag)

 Så här glad är man innan mat.
 Å så här arg är man när man får gröt istället för välling. (onsdag)

 Sover i värmen. (torsdag)

   Kämpar sig över på mag. Nu går det som bara den.

nepp nu har jag inte tid med mer måste göra iordning lite innan de kommer.



Kommentarer
Maloj

Ja, det var tur att Pierrsa kunde följa med, annars hade jag inte haft en sån trevlig helg som denna :-)

2008-06-09 @ 19:30:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0