Helt slut i kroppen

oj vilken dag.

klockan ringde 7:15 har nog inte varit uppe så tidigt på evigheter. Eller man har ju matat Thella men sen somnat om till runt 9. Om man inte ska med Oliwer till dagis.
Å det skulle jag idag, de skulle till skolan och se på något slags uppträdande de skulle ha. Så det var bara att glatt ge sig iväg kl 8 imorse. Var faktiskt rätt skönt när man väl kom iväg.

När jag kom hem igen tvättade jag lite (ja jag gör typ inget annat) sen städade jag av lite och fyllde poolen. Hade lovat Oliwer det. Sen ringde Elle så vi prata lite skit ett tag medans jag röjde på vinden (måste liksom fixa det innan Malou kommer i helgen)
En dagis kompis till Oliwer (Miranda) och hennes mamma plus lillebror följde med hem efter dagis för att bada och studsa lite. mamman kom med ett tips om att friskis och svettis hade gympa i skytteparken nu ikväll med lite firande. Så Oliwer, jag och Isas mamma åkte upp till kl 18 och gympade 1 timme. Fasen jag var helt slut denna värmen och dessa konstiga rörelser. Men roligt var det. Oliwer var oxå helt slut. Som belöning av gympan fick man en glass av glassbilen. Mums.....
Vi hann tyvärr inte köpa glass till oss själva idag av glassbilen som vi bestämt, men vi får åka till deras kiosk imorgon och köpa.

Idag har jag varit super dålig på att ta kort, inte ett enda kort har det blivit. Dåligt jag vet men jag skyller på värmen man är inte sig själv i den.

Imorgon ska jag och Thella träffa en massa mammor jag pratat med på flsidan. Ska ses i Wadköping ska bli skoj.
Oliwer och Daniel ska till doktor och kolla hans fötter, han går rätt mycket inåt med dem så de ville kolla upp det.
Redan kvart över 8 ska de vara där.

nepp mina vänner nu ska se på DHW så skoj så skoj helt slut i kroppen skönt att bara ligga och koppla av.
Ska försöka få Oliwer att somna först.

Vi hörs.



Mina underbara barn


Kommentarer
Maloj

Ja, det hoppas jag att det är fint på vinden. För nått annat vill jag inte veta av!!!

2008-06-04 @ 12:34:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0