1 av 2 sover.

Japp mannen drog till sin kusin vid 6 tiden, så själv fick jag snällt stanna hemma med de 2 godingarna.
lätt som en plätt då Thella nästa jämt somnar runt 7- halv 8. Och Oliwer straxt där efter, så det skulle innebära att jag skulle få en egen kväll. Hmmmm om det nu hade gått till så.
Men inte då. Det började bra med att Thella somna runt kvart över 7, Oliwer läste jag för sen slockna han oxå runt kvart i 8. Den lugna kvällen framför datorn hade just börjat, då vaknar Thella igen.
Ja så var det med den kvällen, nu ligger hon inne i våra sängar och pratar som bara den, själv sitter jag här och kollar det sista innan jag ska göra henne sällis.

Lite kort om dagen.
Här hemma har det städas och fixat lite i datarummet. Vid 2 åkte vi och hämta Oliwer på dagis. Svängde förbi hos kossorna på vägen hem, Oliwer frågar alltid om vi inte kan åka dit efter dagis när Daniel hämtar med bilen.
Så Thella och jag satt i bilen medans grabbarna vågade sig ut för att kolla in korna.

Efter det åkte vi hem och mata pöjken med mellis. Jag var över till svärföräldrarna och hämta Thellas dopkläning, tog litekort och gick sen tillbaks med den. Sen gick Thella och jag till MEGA och kolla på ett par nya jeans åt mig. Hitta ett par på en gång. 299:- kosta de inte så farligt dyrt tyvärr var det super långa. (men det fixar väl du mamma när ni kommer nästa helg) hitta massa söta NAME IT kläder oxå men tyvärr klara inte plånboken de köpen. Måste kolla igenom vad vi har för kläder innan jag shoppar mer.

Resten av kvällen har vi bara plockat här hemma och ätit kvällis såklart.
Nepp nu ska jag in till Thella, ska försöka få henne att somna igen.

Föresten Pontus eller Therese om ni läser detta, skulle ni komma i helgen???? Svärföräldrarnas har sagt att ni kan få låna deras hus om ni vill för de är i stugan.

nå ja allt för denna gång

kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0