Trött efter en hård dag

Båda barnen sover och jag å mannen har precis hamnat framför varsin dator efter en hård dag.
Idag har vi möblerat om in Thellas rum, vi är inte helnöjd men det kommer vi aldrig bli med tanke på att rummet är för litet för alla hennes möbler. Sen får vi skylla oss själva eftersom vi envisas med att ha kvar gästsängen. Men den är ju så bra att ha.
Tänk hon har till och med fått upp lite tavlor och det är inte dåligt för att vara oss. Oliwer fick upp sin första tavla idag å då tog det bara oss 4 år.

Eftersom vi bara hade lilltjejen hemma idag så passa vi på att fixa en massa grejer i Thellas rum och jag plocka bort en massa kläder hon inte kan ha längre. Så nu har lilltjejen gått på 62 kläderna. Shit vad fort tiden går.
Sen tog vi fram gåstolen åt henne idag, skulle mest pröva och se om det verkligen gick trodde faktisk hon var för liten för den, men hon stor trivdes i den. Hon sparkar sig bakåt och ler som bara den. Kommer inte ihåg när vi började med den till Oliwer. Man vill liksom inte att hon ska bli större hon får göra stanna som hon är nu.

Oliwer kom hem vid 3 tiden, sen igår hade han blivit jätte förkyld så just nu väntar jag bara på att han ska vakna med feber.
Vid 5 åkte vi på sista gympan innan sommaren, de hade lite uppvisning för alla föräldrar så vi fick se vad de lärt sig under denna termin. Efter det fika vi lite. På vägen hem svängde vi förbi och köpte pizza. Har varit sugen på det jättelänge nu, men det var inte alls så gott som jag hade föreställt mig.

Nu ska jag visa lite kort från Thellas rum sen blir det sängen för min del, ska se på en film jag hyrde i fredags.

 Thella hade stora ögon första gången vi satt henne i gåstolen.

Lite kort från gympa avslutningen.

      

Thella i sin gåstol, kolla hennes mun på de sista korten. Hon pratade som bara den.

    

THELLAS RUM

             

Tavlan på Oliwers rum.

  Ja den passar inte riktigt in, han är ju för hård för den igentligen. Men tack malou för att han fick den för 4 år sen:-)






Kommentarer
Anonym

Varsågod, men ni behöver ju inte sätta upp den, och frågan är om han inte fick den av Peppe? Eller köpte han andra tavlor med Puh och Ior? För jag vet att han köpte sånna tavlor i doppresent, för jag var med.

2008-05-19 @ 16:42:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0