Ont i nacken

Har inte jobbat hårt mycket i trappen idag men shit vilken värk i nacken jag har efter de lilla. Sitter väl i lite sen igår oxå. Har inte gjort mycket men de är så himla dum jobbställning man står i. Når inte riktigt med min korta längd så gissa om Emil kommer få jobba när han kommer ;-)

Då så nog om de hur har dagen varit då? jo tack rätt bra faktiskt.
God morgon från familjen Widén
  
Kom lite sent till dagis imorse men vi hade en väldigt lugn morgon här hemma allesammans. (å jo malou jag hade meddelat dagis att vi skulle komma senare.)
Lämnade av Oliwer vid halv 10 sen åkte vi andra upp på stan för att lämna tillbaks lådorna vi köpt på Åhlens, hittade 2 andra vi gillade så dem tog vi. Sen var vi nere hos mäklaren som sålde vårt hus och lämna lite papper. Efter de skulle jag köpa alla hjärtansdags present till Daniel och Oliwer men de sket sig. Så nu kommer de inte få någon så taskig är jag. Har liksom inte ork eller något förslag på vad man ska köpa.
Har lite planer på att hela familjen ska åka till lek och buslandet på lördag istället som en present till hela familjen.
Kanske att Daniels mamma och William å Isac ska med men de får vi se.

Efter att vi varit på stan åkte vi hem och fick i Thella lite mat innan hon somnade en stund. Blev inte långvarit för efter ca 40 minuter vakna hon och var jätte ledsen. Inget funka så de var bara att ta upp henne och bära runt på henne.

När Daniel var och hämtade Oliwer passa de på att handla lite oxå, jag förberedde tacosen och lite köttfärssås.
Så när de kom hem åt vi lite och kollade på en film tillsammans.
  
Thella som inte pricka munnen så ofta hade en heldel att äta på golvet när de på bordet var slut.
 
Innan bompa fick Oliwer hoppa in i duschen och Thella lurade till sig ett bad hon med, jag släppte henne lös en stund utan blöja och genast kom hon på den briljanta iden att om man pinkar på sig får man bada. Sagt och gjort.
Ingen var lyckligare än henne.

Under tiden de var bompa rev jag lite bård och Daniel tog hand om barnen. Bra fördelat tycker jag men min nacke håller inte med. Men imorgon ska vi påt igen.

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen är min favis kväll framför tv:n idag. Alla bra program på en och samma kanal TV400.

Bye bye



Kommentarer
Malou

Emil börjar bli lite tveksam om att komma till er, undrar varför?

2009-02-14 @ 00:42:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0