Vilket skit

asså så jäkla dåliga låtar. Fattar inte hur de kunnat bli utvalda från början. Å hur Af Uggla kunde gå vidare (hemliga juryns val) fattar jag inte heller. Eller ända anledning är väl för att välja en piss låt så deras låtar från deras länder kommer längre. Emilias låt var väl fin men ingen schlager, jag tyckte bäst om Marie eller Alcazar inte för att de var några toppen låtar men de var lite fart i de hela.

Nå ja just nu håller Daniel på att bära upp allt lego till Oliwers rum och Oliwer har precis tagit sin pencillin och ska sova. Jo han är fortfarande vaken. Daniel hade lovat honom att han skulle få vara vaken tills lego grejen var ihop bygg och de provlekt lite med den. Sen hade han nog inte trott att de skulle var sååå mycket att bygga, tog honom "bara" lite mer än 4 timmar. Men Oliwer är hur lycklig som helst.

  
Fanns lite att bygga med.
  5 olika gubbar var de med i denna lego grej

Medans jag kollade på melodifestivalen byggde grabbarn legot och ibland kom Oliwer bort till mig för att visa alla coola grejer. Så intressant.....
  
Helt inne i sin legogubbe så himla cool
 
Efter lite mer än 4 timmar var den äntligen nästan helt klar.

Ja det var vår lördagskväll å nu hör jag hur Oliwer andras tungt, så han sover nog gott somnade himla fort om inte annat. Ska nog själv ta och bädda ner mig imorgon är de simskola och gympa.
Plus att Thella säkert fått tillbaks febern igen.

Påtal om Thella så fick hon ett paket av faster nina med familj igår men hon öppnade de inte förens idag
 ta da ett pussel som låter när man pusslat rätt. Tack tack

Nu mina kära vänner får de räcka för idag. kram


Kommentarer
emma

undrar vem som tyckte legot var roligast den lilla eller den stora pojken ;) och vad ska dom göra nu då när legot är färdig byggt ? leker man med det då eller ...vad gör man ??

2009-02-07 @ 23:18:17
Jessie

Håller me dig! Caroline o Emilia har inget att hämta sen! Hur fasen tänker svenska folket????

2009-02-08 @ 07:37:45
Maloj

Tyckte inte heller att låtarna var så bra denna omgång, men å andra sidan kanske man ska skicka Ugglas, eller någon annan med konstig låt, och stil. För det tycks ju vara såna som vinner alltihop. :(

2009-02-08 @ 12:00:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0