Här hänger vi löst allihop

Gårdagen var en rätt intressant dag. Oliwer låg däckad i sängen eller soffan hela dagen. Med feber som höll sig emellan 38-40 grader.
 
Jag och Daniel städade lite här hemma i för helgens ev kalas.

När jag pratade med Malou en snabbis i telefon hörde jag hur daniel började asgarva inne i vardagsrummet och Thella grina. Kom in och hittade henne så här
 hjälp jag sitter fast
Daniel hade slängt lite maskerings tejp på golvet och de hade hon sen trampat på och kom inte loss, skit kul tyckte Daniel mindre skoj tyckte Thella.

Till mat idag åt vi fiskpinnar, mos och spenat Thella tyckte visst de gjorde sig bättre som hårmos än potatismos

Pappa städa upp bilbanan och Thella packa upp den igen när han vände bort ryggen, de tyckte jag var skit kul
 
Mindre kul tycker jag de är att jaga henne i trappen HELTIDEN. Efter att ha lyft bort henne flera gånger och blivit riktigt arg tyckte hon att hon kunde sitta på kanten iallafall.
 sen kan man ju ha foten lite lite lite på trappen för att reta mamma lite.

Jag var med svärfar och handlade lite å när jag kom hem och hade köpt maränger blev Daniel så sugen att han bara var tvungen att smaka, vilket Thella oxå fick.
Han var så smart att han gav henne en hel att gå omkring och äta på, inte så övertänkt. Så när han försökte ta den ifrån henne försökte hon gömma sig under bordet.
 
Sen fick Thella hjälpa mig baka en tårta och lite muffins. Tror nog hon var mer sugen på att smaka än baka.
 gött de här
 vill du smaka?
 nej jag bara skoja trodde du verkligen jag skulle dela med mig.

När vi sanerat henne från alla choklade fixade Daniel en ny frisyr


Råkade lämna Thella själv i köket 1 minut under tiden hade hon gjort skäll för sitt namn
THELLA BUS
  
Jo då så mamma fick lite att göra.

På kvällen tog Daniel med sig Thella bort till sina föräldrar en stund (skulle tigga till sig ett ägg) under tiden passa Oliwer på att kräkas 2 gånger. Men han är så stor och duktigt nu så han fixade allt själv. Han låg på soffan nere så när allt var på väg upp putta han bort bordet och pricka golvet istället. Lättare att torka kräkor på golvet än i soffan.

Sen fick han gå upp och göra sig iordnig för natten, kollade febern som visade sig ligga på 40 gav lite alvedon och bäddade ner honom. Tog inte lång stund förens hinken hade fyllts på med lite alvedon och vatten. Efter de somnade han rätt fort. Jag och Daniel bäddade iordning en madrass på hans golv som jag fick den äran att sova på inatt.

Har sovit mindre bra inatt, varit skit nervös för att jag själv skulle börja kräkas då jag hade jätte ont i halsen och mådde illa. Oliwer har vaknat några gånger och suttit över hinken och spottat men han kräktes bara lite runt 2 när han hade varit upp och pinkat å drack lite vattten.

Så imorse när kl var halv 8 och Oliwer ville se på barnkanalen var jag snabb att lägga mig i min säng och stänga ögonen en stund till. Mådde verkligen skit imorse. Ont ihals, öron och huvudet, men nu är de bara halsen som spökar. Orkar inte bli sjuk nu, bara Thella klarar sig.

Blev ju inte riktigt en sån 1 årsdag jag hade sett framför mig. Daniel har tagit sem idag så vi skulle hitta på något skoj, så skoj vet jag inte om vi har de men vi är tillsammans alla iallafall.
Thella fatta inte så mycket när vi sjöng för henne, och Oliwer var med å hjälpte till att öppna paketen. Sen hade inte vi så roliga presenter men antar att hon kommer få en heldel från alla andra.
  
  

Oliwer har fortfarande 38 graders feber men idag har han ätit 2 rostisar och drukigt en del så än har vi inte sett mer kräkor. Håller tummarna nu för att de inte blir mer.

Daniel fixade iordning Thellas cd-spelare förut och sen hjälptes vi åt att flytta ner hennes säng till sista hacket.
Så nu premier sover hon i den, tror de funkar bra för hon har sovot i nästan 2 timmar nu.
 
 dansar loss lite till musiken pappa fixat.
 sen hjälpte hon till att sänka sängen.

Daniel skicka vi iväg med all papperåtervinning och för att handla honung. Oliwer och jag sitter framför varsin dator.
Jag bloggar och han ser på star wars. Dags att gå ner och fixa tårtan till stora tjejen sen, så vi kan blåsa ut ljus och mumsa lite.

Ett litet tips från Oliwer om ni inte köpt paket till honom än så önskar han sig denna


Nu ska jag ta tag i tårtan.

Kram




Kommentarer
Jessie

Grattis till 1-åringen och hoppas VERKLIGEN ni slipper gå igenom magsjukan hela familjen!

2009-01-30 @ 17:57:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0