Vart tog våren vägen?

Börjar tröttna på den här kalla och tråkiga vintern, vill ha vår. De som var så fint igår men nu tillbaks till de gråa och tråkiga. Frös som bara den idag när jag var ute med barnen en sväng. Nej nu får de vara nog hit med lite sol och värme de behöver jag.

Min dag började annars himla bra, Daniel lätt mig ha sovmorgon vilket var välbehövligt. Oliwer kom in och "råkade" väcka mig lite efter 9, men sen försvann han och Daniel ner igen. Jag tänkte bara ligga kvar och krama kudden lite till men somna om. Sen vaknade jag 10:38 av att Daniel kom in med Thella till mig, hon hade en vällingflaska i handen och en snabb puss senare var Daniel påväg till jobbet. Snacka sovmorgon.
Men med en sån utvilad mamma gick dagen mycket lättare för både mig och barnen.
 hon ser lite ond ut Thella kanske beror de på att de leker Star Wars.

Jag började bädda rent i våran säng, tvätta håret, fixa Thella och plocka lite med tvätten sen var de dags att gå ner och fixa lunchen. Medans jag gjorde de fortsatte Thella och Oliwer sin lek i vardagsrummmet.
 Att ha hjälm på sig var super kul tyckte Thella.

Klockan 1 la vi upp Thella igen för lite middagslur, då passa Oliwer på att se Barda avsnittet från i fredags som han missa då. Själv fastna jag i bloggträsket och tog mig knappt därifrån. Fasen har 29 bloggar jag följer och de tar sin lilla tid om man säger så.
Efter 1 timme vaknade Thella igen då pratade hon med mormor i telefon en stund innan vi klädde på oss och gick ut i kylan. Tog en promenad till dagis för att lämna tillbaks Pippikläderna till fröken Anna.
  
När Thella tröttnade tog Oliwer över men de var inte lätt med hörlurar på sig

 Påväg till dagis i detta pissiga vädret regnade nästan lite oxå.
 Här åkte precis en moppe förbi och Thella blev så nyfiken
  Oliwer hjälpte mig sopa lite
 Thella kände mest på gruset

När vi kom in vid halv 5 kom vi på att vi inte ätit mellis så de var två hungriga barn jag hade hemma så de var bara att sätta igång med pannkakorna som jag lovat Oliwer. Han tryckte i sig 5 st med en lite toapause emellan 3e och 4e.
 skulle ta kort när han åt men hann fasen inte med förens han hade tryckt i sig hela pannkakan.
 Thella körde mer titta, känna och smaka men hon fick i sig 2½ så goda var de nog

Pappa Daniel kom hem runt halv 7 så då fick mamma snällt ställa sig och steka ett gäng pannkakor till honom oxå, Thella mumsa på ett äpple undertiden hon väntade med pappa.


När Daniel ätit klart och tagit med sig barnen upp för läggning stannade jag kvar nere för att röja upp efter resten av familjen.


Daniel läste för Oliwer och jag la in Thella, sen gjorde Daniel sig iordning för att åka till sin kusin Nicklas en sväng, själv hade jag sett fram emot att lägga mig i sängen och kolla på Familjen Annorlunda alldeles själv å kanske läsa en bok efteråt.
Tror ni jag fick ligga själv????


Nepp fick besök av 2 små Widenare men Thella gav upp runt halv 9 så henne la jag in till sig igen.
Oliwer somna precis innan 9 så han ligger oxå i sin egna säng men känner jag honom rätt kryper han ner hos oss igen om några timmar.

God natt på er.


Kommentarer
Sofia

Jag vill också ha sovmorgon!!

2009-03-17 @ 16:29:37
URL: http://blondinmama.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0