Helg var de här.

Asså tiden går så fruktansvärt fort att jag inte hinner med.
Idag är de redan lördag igen:-o
Å vi har absolut inget för oss. Daniel och Oliwer sitter och kollar på en star wars film, Thella sover och jag sitter här.
Runt kl 13 ska Oliwer hem till Neo och leka, som han har längtat. Samtidigt tänkte vi passa på att åka och handla lite. Som ni redan vet AVSKYR Oliwer att handla. Men Thella Bella får snällt följa med.
Nejom man skulle ta och börja från början, för de har ju gått några dagar sen sist.

Torsdag 15 okt.

Idag tog Oliwer kort på dagis, hoppas verkligen de blev bra. Eller igentligen har de inte så stor betydelse, då vi har tänkt gå iväg och ta ett syskonkort. Och de är ju de man vill att de ska se bra ut på. Oliwer sa att de hade tagit gruppbilden ute i år, de har de aldrig gjort innan på hans avdelning. Så de ska bli spännande att se hur de blev. De hade iallafall sluppit ha mössor på sig.

När barnen och mannen var på dagis och jobbet satt jag här hemma och bara tog de lugnt.
Hade igentligen både frissa tid och möte på arbetsförmedlingen men arbetsförmedlingen ställde in, så då fick jag ställa in frissan oxå. Så nu ska jag klippa mig nästa lördag istället.
Och arbetsförmedlingen pratade jag med över telefon så v 44 ska jag börja min praktik på Rynningeåsens förskola. Så denna veckan som kommer får man verkligen ta vara på tiden och bara njuta för sen börjar allvaret igen.

Vid 14 hämtade jag hem Thella från dagis, för Oliwer hade följt med kompisen Linus hem.
Så Thella och jag hade lite slapp tid tillsammans, inte så mycket med tanke på att vi hade tvättstugan.
 fick muta med lite banan så hon skulle följa med till tvätten.
 Hon är så duktig på att ta sin hostmedicin alldeles själv.

Vid halv 5 tiden gick vi tjejer för att hämta hem Oliwer, sen var de bara att fixa lite kvällsmat tills mannen skulle komma hem. Barnen satt snällt framför tv:n och kollade på en star warsfilm som vi hyrt.
 sötistarna
 matte mus har kommit på besök hos oss över helgen.

(Matte mus är en ny kompis som barnen på dagis lärt känna. Han ska lära dem lite om hur man tänker i lätt matte. Jag de ska blir spännande att se hur Oliwer kommer klara sin matte uppgift han fått över helgen. De var något med att mäta alla familjemedlemmars fötter och se skillnade på dem)

När barnen somnat så bäddade Daniel och jag ner oss i soffan och kollade på Johan Falk nr 4.
Snacka besvikelse, de andra 3 har varit skit bra men denna var verkligen en flopp.:-(

Fredag 16 okt.

Efter att Daniel åkt och jobbat var jag ensam hemma med våra gnäll monster. Fasen idag har de bara gnällt och grinat. Thella bajsade löst 3 gånger på 1 timme. Men hon åt och sov som hon skulle. Oliwer var super uttråkad, å vem var inte de. Detta jäkla regn. De regnade konstant HELA dagen. Men vid 15 tiden gav jag upp och tryckte ner barnen i regnkläderna och gick ut. Ångrade mig rätt snabbt då de hittade till sandlådan. Fatta regn + sand = en hysteriskt mamma.

JAG AVSKYR SANDIGA BARNEN.

 Gungan var okej.

Men när de sen fäste blicken på sandlådan då var de kört.
 ja vet vi gräver ett stort hål som någon kan trilla ner i.
 eller varför inte RULLA lite. (här höll jag på att lämna barnen och gå in)

Ja medans vi ändå håller på kan vi ju lika gärna skita ner oss ordenkligt.
En av dem åt sanden samtidigt eftersom den liksom den så lägligt komma in i munnen.

Sen fick jag tillslut med mig skitgrisarna in, tänkte var lite smart och skölja av dem med trädgårds slangen. Men något ljushuvud hade redan stängt av vattnet ute. (Så inte ledningarna ska frysa sönder) Så de fick bli till att försöka få av kläderna så gott de gick. Oliwer hade som vanligt super bråttom in för han var sååååååå kissnödig. De hela slutade med att båda barnen stod i duschen i 30 minuter medans jag sanerade regnkläderna i badkaret.
Jag ska fasen förbjuda barn i sandlådan när de regnar. Bara så att ni vet.

 men efter duschen var de ju söta igen.
 och rena om inte annat.

Till kvällsmat blev de hemma gjorda hamburgare och svampen kebab.
Thella somnade som en stock vid kl 19. Oliwer fick sitta upp till kl 20.
De var premiär av nya Barda program som vi tittade på innan han somnade, men jag tror de är sista gången han får se de. För igår var han super rädd och ville knappt titta. Och inatt har han sovit jätte oroligt och varit rädd.

Efter att barnen somnat bäddade jag ner mig i soffan och kollade på Idol. Daniel hade Emil dejt på datorn. Tycker faktiskt idolerna var rätt bra igår, första gången inte Eddie sjöng falskt. Tyckte nog att Nicklas eller Calle skulle åkt ut. Jag kan inte med han Calle, orkar inte se på honom och så bra vet jag inte om han sjunger heller. Nej jag hejar nog mer på Reza och Erik.

Nepp de var allt för denna gång.
Måste se till att Oliwer får något i magen innan han ska till Neo.

Kram på er.



Kommentarer
Jessie

Nu får du faktiskt lägga av!! Du måste blogga oftare!! =) Jag orkar ju fasen inte läsa ikapp annars juh =)

Hur mycket star wars finns de egentligen Eller ser han samma sak om o om igen? Undrar om star wars kommer att flytta in hos oss nån gång?? Har jag tur så slipper jag... hehe...

Ha de!!!

2009-10-18 @ 12:53:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0