Ladies night.

I helgen var de äntligen dags för våran efter längtade tjej kväll. Malou och Thesa kom från Vimmerby på lördags eftermiddagen. Efter att vi mött upp dem på marieberg åkte vi hem för att göra oss iordning. Världens bästa man åkte och hämtade Kristin i Hallsberg så hon oxå kunde roa sig med oss.

Halv 6 var de dags för lite käk på Efesof, super god mat och himla trevligt sällskap. Jenny kom och möte upp oss där, sen tog vi en promenad till conventum i kylan.

Innan själva showen började roade sig Malou och Thesa med lite skön sång.

 De sjöng så fint så.
 
De var verkligen en super bra show inte lika mycket skämt, men shit vad han sjunger bra låtar Magnus Uggla, jag skulle gärna gå på en konsert med bara honom.
Sen att vi fick lite närkontakt med Anders Timell gjorde ju inte kvällen sämre ;)
  Thesa fick till och med en puss, inte illa ;)
 Ett glatt gäng tjejer.
 
Efter showen hamnade vi på efterfesten på Ritz, kanske inte ett ställe för många av oss. Kände mig en aning gammal där, men de var skoj att dansa av sig lite. Vi gav upp runt 1 för 01:20 gick bussen hem.
 
När vi kom hem skjusade Daniel och jag hem Kristin till Hallsberg igen, så kl 03:00 la jag mig isängen efter en händelserik dag med tidig morgon, gympatävling, resturangbesök, ladies night, efterfest och ett blått finger.
 
 Ja de blåfingret är nästan pinsamt att visa, här är de inte så blått men i söndags var de inte allt för fint. Glömde tyvärr fota de det.
Jag hade ju velat säga att jag klämde mig i en dörr eller något sånt coolt, men tyvärr så har jag bara klappat mycket händer.
 
Ja jag måste nog ge vår lördags kväll  M M M M M av M M M M M M möjliga.
 

 

 

 

 

 



Kommentarer
Cissi

Vad kul att det blev en lyckad utekväll med tjejerna :)

2012-10-30 @ 12:29:21
URL: http://cissileandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0