Tävlingen

05:20 ringde klockan imorse. Då var man jäklar inte kaxig, jag var en aning trött. För att inte tala om barnen, oliwer grymtade något om att klockan var mitt inatten och thella fick privat på klädare. Men så fort alla kommit upp ur sängarna var de igång. 06:10 rullade bilen genom stan till Oscaria. Vi tog egen bil eftersom Oliwer o jag blir så lätt åksjuka

 Å är de redan morgon

 Thella har tur och har en snäll pappa som klär henne.

Vi kom fram till Katrineholm lite innan 8:00, killarna åt lite medtagen frukost sen blev de uppvärming.Tävlingen började 9:30, tyvärr var våra killar inte med förens de sista 40 minuterna. Prisutdelningen var lite 12:40, se de var ganska lång väntan, men shit vad duktiga de var. Jag hade sån magknip och var super nervös. Killarna var de enda rena killlaget av 18 lag.

 Våra Mästarkillar kämpade på.

Killarna blev förvånade över att de kom 2a på mattan, men så glada och alla mammor och pappor fick nog till och med en liten tår i ögat. På matta kom de 2a och på hoppet kom de på 7e plats, så de var verkligen super duktiga.

 Stolt och lycklig Oliwer.

 

 Vi hann inte mer än att sätta oss i bilen innan Thella somnade.

På vägen hem stannade vi till på Marieberg för att äta och möta upp moster Malou och hennes kompis Thesa. Thella passade på att bli en målad som en tiger innan hon åt. 

  

Oliwer hade medaljen runt halsen hela dagen så han var en aning stolt och lycklig.

En helt perfekt förmiddag, å nu gjorde de verkligen inget att vi fick gå upp kl 05:20 :)

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0