Ensamt

Igår tog Daniel o packade bilen full med barn o åkte ner till Hultsfred. Han skulle lämna in bilen på servic o sen fiska lite kräftor med barnen. Oliwer har med sig sin bästa kompis Robin på denna lilla resa. Deras resa började väl inte allt för bra dock. Fick denna bild när jag var i Båsenberga på studiedag med jobbet. 
Tittat lite för mycket på mobilen i bilen, de tål inte mage o huvud. Men de kom fram tillslut. 
I Båsenberga hade vi tid att sitta ner o prata i vårat nya stora arbetslag. 3 helt nya kollegor. Och 2 till kommer nu när vi flyttat in på Klöverängen i början av September. Min kollega Eva o jag delade på detta rum. Sköna sängar men båda två sov super dåligt under natten. 
När jag kom hem i em o öppna kylskåpet mötes jag av detta. ❤️ Då ler man lite extra o blir alldeles kär. De är rätt fina min lilla familj. Efter att ha packat upp o röjt upp lite här hemma hoppa jag på cykeln o drog till konsum för att köpa rostbröd till varma mackor. Undertiden de stod i ugnen hann jag prata med Jenny i telefon o damma av övervåningen o tvätta en tvätt. Vattna blommor hann jag oxå. Och kolla tomtaplantan jag fick av ett barn på gympan.

De händer massor på den nu. 
Maten åts framför tvn, förflyttade mig till sängen lite efter 21, så nu ska jag sova lite innan helgens trampett kurs startar imorgon kl 9. God natt på er


Kommentarer
Hanna

Nej! Vad trist att må illa! :(

2014-08-16 @ 06:40:07
URL: http://hanchens.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0