Helgen flög förbi

I Fredags em åkt vi ner till Hultsfred för att lämna Thella på lite sommarlov hos mormor o morfar. Hon var väldigt laddad o ville åka på en gång när jag kom hem. Det blev en natt ute vid stugan, barnen badade o hamna sen i tvsoffan. Vi vuxna spela spel. 

Mormor o Oliwer tog fredagstvätten i badet :)

På lördagen pussa vi en ointresserad Thella hej då. Hon fattade inte varför vi var tvugna att säga hej då så mycket. 
Hon kommer få en toppen vecka där nere. Hon var super glad över att få leka med kusinen Tim utan Oliwer. När vi kom hem runt 16, så gjorde Oliwer o jag oss iordning för att cykla på bio kl 18. Draktränaren 2 fick det bli, Daniel skulle iväg på killkväll så vi fick roa oss utan honom. 
Innan vi cykla hem stanna vi till på Grekiska kolgrillen o köpte med osskycklingspett o pommes hem.
Innan vi somna låg vi o läste lite ihop. I natt sov jag mindre bra, vakna flera gånger av att Daniel traskade runt. Vid 3 vakna jag av regn o åska. 7:30 for Oliwer upp o började härja om att Daniel sagt att han måste skriva hans namn på en lapp. Fick honom att somna om igen till ca 8:30, sen låg vi o läste en stund igen. Idag har jag hunnit med att tvätta 3 maskiner, hänga tvätten, dammsugit över o undervåningen ( oliwer hade gjort delar av övervåningen), gjort pannkaks smet, handlat på marieberg med Emma, torkat golv, tagit bort vår enda matta, skurit grönsaker till tacos, haft film o taco mys i soffan. 

Har fått 2 mms bilder av mormor på Thella, ikväll lite efter 19 frågade jag om hon skulle sova snart, då skrattar hob till o säger att det inte är kväll i hulsfreds än 😂 Hon var ju tvungen att hinna äta upp står. 
Thella har äntligeb fptt sitt välkommen till skola o fritids. Nu säger ag god natt



Kommentarer
Elle

Sorry om jag gör er besvikna men vet med säkerhet att brevet inte är från fritids :)

2014-08-04 @ 15:55:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0