Terminens 1a förkylning

Daniel började förra veckan med att bli förkyld, Oliwer klagade lite i Torsdags kväll på att han kände sig hängig men de blev inget. Däremot började jag känna mig hängig i fredags kväll. Efter jobbet i fredags åkte vi till marieberg för att handla kläder o skor till barnen. Oliwer städade ur sin garderob förra veckan o de blev inte mycket kvar. Att handla kläder ligger inte riktigt på hans 10 i topp lista. Han fick en liten panik attack där i provhytten stackarn. Men nu är han upp kitad med nya byxor o tröjor. Han skulle behövs några tröjor till o en vinterjacka. Men de törs jag inte ta med han på riktigt än :)      Daniel var iväg o handlade i fredags medan vi andra var på jobb o skola. Party tält, toapapper o tvål köpte han med sig från K-rauta. Finns numera 10st olika tvålar o en herrans massa toapapper här hemma.
I lördags morse åkte Daniel o Thella i bilen bort till Camilla o Tobbe i Rynninge. Oliwer o jag tog cykel. Hann knappt få upp allt innan folket kom o handlade på loppisen. 
Thella sålde saker för 355 kr, Oliwer för ca 100kr o vi för runt 799kr. Var riktigt nöjd när vi åkte därifrån. På kvällen åkte vi tillbaks o åt grillat tillsammans. Oliwer sov kvar o vi andra cykla hem lite efter 23:00, riktigt trevligt var det. 
Thella o Camilla slängde ihop en kladdis medan killarna grillade. 
När jag cyklade o hämtade Oliwer på söndagen hittade jag honom nere i keramikverkstan. :)  Resten av dagen tillbringa jag i soffan med en dunderförkylning. 
Idag har jag tillbringat dagen i sängen o soffan. Men imorgon blir det jobb igen. Oliwer var super snäll o tog med sig Thella hem efter skolan så jag slapp gå ut. När de kom hem satte jag dem i arbete. Thella fick städa nere o Oliwer uppe medan jag laga lite mat till dem. Nu ska jag gå upp o se vad Thella gör, Oliwer är på gympa träning. Ses 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0