Vart tog 2014 vägen?

Har nog aldrig varit med om ett år som gått så här snabbt innan. Nyss var sommaren slut o Thella började förskoleklass o Oliwer i 4an, å nu är det bara en dag kvar av 2014. Helt sjukt. Det har varit ett super roligt år med många roliga minnen, sommaren var helt underbar o vi var iväg på en solsemester med Daniels föräldrar o syster med familj. Hösten var inte så tokig den heller, skolan har gått bra för båda barnen, Thella älskade sin dans o de går super bra för båda barnen i gymnastiken :) Vi räknar ner dagarna till vi ska flytta till huset, tittar på nya möbler o drömmer om en airtrack i trädgården (barnen)o ett biorum.( Daniel) Ska bli såååå himla kul men oxå lite skrämmande. Kommer vi verkligen trivas? Har ju fortfarande radhuset kvar så vi får väl flytta tillbaks om vi inte trivs 😂
I fredags var Oliwer o jag på Sune i fjällen med Emma, Amilia o Maja. Thella vägrade följa med så hon fick vara hos farmor o farfar under tiden. På kvällen blev vi hembjudna till Fredde o Emma på hemma gjord pizza, himla trevligt o gott. Lisa har redan hunnit bli 3 månader o var hur söt som helst.

I måndags packade vi in oss i bilen o rullade sakta ner till Vimmerby. De fanns ju något mer snö här än hemma. Till barnens glädje hade det kommit mer under natten när vi vaknade imorse. Så efter frukosten gick alla barnen till pulkabacken medan Malou o jag skottade garageuppfarten. 


Sen kunde inte Malou hålla sig från pulkabacken så hon körde några varv hon med. :) Efter lite lunch packade vi in oss i bilen o åkte till Hultsfred. Där möte jag upp mamma vid Willys o handlade allt vi skulle ha tills imorgon. Till kvällis lycksade vi till det med pizza.

Efter maten spelade vi lite kort innan barnen o jag la oss vid 21. Nu ska korna mjölkas o brödet bakas innan mina ögon ger upp för dagen. Ha en skön nyårsafton o var rädda om er 😘 GOTT NYTT ÅR PÅ ER


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0