Hemresan

Ja idag efter frukosten packades bilen o vi började resan hem. Ingen av oss tyckte det var så roligt. Men nu har vi varit borta i 13 dagar så de var dags nu. Det har verkligen varit en toppen skön början på semestern. Först lite mormor o morfar häng, följt av moster o kusin dagar. Sen vidare ner för lite bästishäng, så inte kan man klaga. Vi har haft de super bra. Saknar verkligen Elle o Tias källare i denna värmen. Vårat hus är som en bastu hemskt, nu är Malou o Emils källare lika bra men när vi var där regnade det ju mest. 
Vi tog det lugnt på resan hem idag. Först stanna vi till i Gränna o kollade en snabbis på när de rulla polkisar. Efter det hamna vi lite hastigt o lustigt på färjan över till Visingsö. Där åt vi lunch, kollade ruiner o badade i värmen. 



Efter att vi kommit tillbaks till Gränna åkte vi vidare en liten stund tills vi kom till nästa ruin. Där passa vi på att fika lite oxå innan vi åkte hem till ett varmt hus. 

Nu ikväll har jag roat mig med att plocka ca 30 äckliga sniglar på baksidan o packat upp all packning. Imorgon blir de handling, solhäng o långenbesök. I helgen blir det att städa av innan Malou, tjejerna o morbror Pierre kommer några dagar. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0