Lördag i Björnparken

Börjar med att visa lite kort från stugan. 

Stora toan har 2 torkskåp o bastu. 
1a sovrummet finns det 2 bäddar i. Där sover ingen. 

I 2a somrummet finns det 4 bäddar o där sover Thella, Daniel o jag. 
3e är det oxå 4 sängar i. Där sover Oliwer, Miranda o Linus. 
I sista o 4e sovrummet är det 2 sängar o där sover Carin o Pontus. 

Vardagsrum o kök sitter ihop. 
Sen en stor hall. 
Längst bort är det enstor balkong. 
Glömde visst att ta kort på den lillatoan som vi husar i. Men annars har jag fått med allt. 
Efter frukost åkte vi ner med barnen till Björnparken. Där skulle de få vara med på safarietjänst. Något pirriga o spända var de allt. Vi fick hämta dem igen sen efter 2 timmar. Då passa vi på att gå allihop i björnparken. Vid 17 åkte vi därifrån, då hade barnen gått där inne upp o ner i alla branta backar i 7 timmar. Gissa om de var trötta när vi kom hem. Hos vargarna hade de fått kasta in mat från en bro. 

I hållet där björnen letar hade Oliwer o Thella gömt mat till den på deras safarie tjänst. :) Plus att de hade fått plocka bort en massa ben från djur de ätit upp. 



Trötta barn. Fast de blev ingen längre vila för kl 18 skulle vi vara inne i parken igen. Fast då på tigerfrosa. Vi fick vara med när de matade tigrarna.



Riktigt häftigt faktiskt. De är verkligen skit stora o tunga. Vi var bara någon meter ifrån. Detta var verkligen en rolig o skön semester tur. Vi har inte haft strålande sol jämt, men de har varit varmt o regn lite emellanåt. Barnen gav verkligen detta tummen upp. De var trötta i benen , (de två minsta ) o berättade en massa spännande grejer de fått gjort o lärt sig under de 2 timmarna de hade safarie tjänst. Imorgon ska vi rulla vidare till Tomteland. Så får vi se om det blir tumme upp el ner. God natt på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0