Planeringsdag

Ja idag hade jag en planeringsdag, så lite efter 7:30 var jag på jobbet. Hade egentligen tänkt ta sovmorgon men jag vakna strax innan 7 o kände mig utvilad. På jobbet var det röja, slänga, packa, tvätta o göra födelsedagskort som stod på listan. Trodde 8 timmar i min ensamhet skulle kännas som en evighet, men jag hade nästan lite panik i slutet av dagen för att jag inte hunnit med allt. Efter ca 2 timmars pärmröj kom Anneli i Tea och hälsa på ( en kollega) vi tog en promenad till nya fsk för att kolla lite. Längtar lite extra när man är där o kollar. Lagom tills vi kom tillbaks kom Servera med matvarorna inför nästa vecka. Blev lite fel så jag fick ringa runt o jaga saknat bröd, men det löste sig tillslut. 
Kolla vilken cool sago fotölj på nya stället. 
Pärmkaose 
Packa, packa, packa. 
Lite efter 12 kom äntligen matleveransen, lite annan mat än vad man är van vid. Trevligt sällskap var det oxå. Innan de åkte hjälpte Daniel mig att bära ner lite kartonger till garaget o förrådet. Efter att de åkt körde jag på i högt tempo, för hade jag satt mig ner o vilat så hade jag säckat ihop. Hann med allt utom att göra klart alla födelsedagskort. Imorgon är det sista dagen på jourveckorns så från nästa vecka är vi tillbaks på våra vanliga ställen. Efter jobbet idag cyklade jag vidare till Nina o Frederik för att fira William som fyller 13 år imorgon. 
Ett härligt livat gäng.  Imorgon åker vi ner till Hultan över en natt för att lämna Thella där, hon ska vara hos mormor o morfar några dagar.  Lillfisa kommer lännas tomt här. Fast hon längtar som bara den på att få åka dit. Oliwer är lite avis. Nej nu kom john blund på återseende. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0