Semester rullar vidare.

Första semester veckan bjöd inte på toppen väder direkt. På tisdagen åkte mamma, jag o Malou till Ullared. Så himla roligt och massa grejer att shoppa. 
Hittade lite att shoppa, lite till jobbet oxå. :) 
När vi kom hem till Vimmerby på kvällen hade killarna fixat tacos. På onsdagen trotsade vi regnet o gav oss ner till ALV. Fast regnet kom i omgångar gav vi inte upp, alltid lika mysigt med alla härliga teatrar o duktiga skådespelare. 







Vi hittade Oliwers frökens dubbelgångare i Pippi teatern. Såååå himla lik. På torsdagen åkte vi till Hagadal o badade inne, ja om vädret inte tillåter utomhus bad fick det bli inomhus. Blev dock inga kort då mobilen fick ligga kvar i skåpet. Efter badet åkte vi till Fallhult för att sova 2 nätter hos mormor o morfar innan vi rullade vidare på vår semester tur. Fredagen bjöd på lite bättre väder, så vi rev partytält spelade kub o åkte ut till stugan. 


På kvällen lämnade jag familjen vid stugan för att träffa mina barndoms kompisar Eva o Sofia. Vi gick ut o åt i vimmerby o hamnade sen på ett fik för lite mer prat. Vi hade så trevligt att vi inte ens märkte att de läste in oss med ett gäng äldre män som kolla på fotbollen. Men trevligt hade vi :) Jag sov ensam i Fallhult, skönt med lite egentid men så jäkla kaxig var jag inte när det väl var dags att sova. Gjorde en lite fälla för objudna gäster. ;)
På lördagen kom familjen o hämtade upp mig, sen åkte vi vidare till Strömsnäsbruk för att tillbringa några  dagar med Elle o hennes familj. Hela bilresan ner kollade vi på SM i gymnastik. Oliwers gympaledare Maria var med sitt lag i ÖGF o tävlade i Borås. De kom på 6e plats så på Söndagen kunde man se dem på SVT 1. Så jäkla coolt att de gick vidare till final.
Thella hittade till sitt favis ställe på direkten. Där tillbringade hon stora delar av vistelsen :)                                 På Söndagen packade vi in oss i bilen o åkte till Halmstads äventyrsland. Vädret var verkligen med oss o alla barn var nöjda stora delar av dagen. Trötta var vi alla när vi kom hem, men grymt kul kan lätt rekommendera det. Tur vi hade Elle med oss som åkte karusell med Thella. Bilresan till Halmstad satt 3/4 o tittade på direktsänd tv medan Daniel fick nöja sig med att höra det genom radion. Maria o hennes lag kom på 3e plats. De gjorde toppen bra ifrån sig på trampett o i friståendet. Lite mer missar i tumbling tyvärr. Men Maria gjorde sina varv super bra, satt med rysningar i hela kropen. Grattis tjejer till er toppen placering. 





Thella o jag hittade goa killar att krama.  I måndags hade vi en slappdag hemma först innan vi åkte till Strömsnäsbruk badet o svalkade oss lite innan regn o åska kom. 

På kvällen när Mathias kommit hem från jobbet spelade vi femkampen barnen mot föräldrarna. Barnen gick segrade ur denna rafflande kamp. De var blod, svett o tårar för att inte tala om alla fästingar som lyckades hoppa på oss under kampen. 15 st lyckades 5 av oss få ihop. Jag bjöd på 6 st av dessa 15, såååå jäkla äckligt. De måste precis kläckts för de var skit små. 





Igår åkte vi till Mölle o kollade på fyren där o passade på att bada i havet. Daniel blev som ett litet barn på julafton. 









Mamman i familjen var inte överförtjust i all sand ska väl erkännas men resten var hel nöjda över dagen utflyckt. Idag började vi dagen hemma, men efter lunch körde Elle ut oss i skogen för att få bada i en hel mysig sjö, långgrunt o varmt. 



Åter igen har vi haft en toppen dag. Nu sitter vi i soffan o kollar på Frost tillsammans. Något trötta men glada, synd bara att vi åker hemåt imorgon igen. Hade lätt stannat en vecka till, men vi måste hem o kolla till alla dammråttor som säkert lever loppan hemma nu. Har vi tur kommer Malou, tjejerna o Pierre o hälsar på i slutet av helgen. Sen ska vi hinna med en tur till Orsa björnpark o en tur till Uppsala på den här semester oxå. På söndag har halva semestern gått redan, de går för fort tycker jag. Nu ska jag slänga lite bsrn i säng o slappa lite i soffan sista kvällen med gänget. Kram på er


Kommentarer
Hanna

Var Äventyrslandet bra? Åker neråt i augusti...

Svar: Ja Hanna vi gillade det. Oliwer åker inte så mycket pga åksjuka, men Thella passa på. 250 per barn vuxna gratis. Vi tyckte absolut det var värt pengarna. Tog med oss egen fika så vi behövde bara köpa sen lunch. Wild west är lika dyrt som här så vi hoppas den restaurangen eftersom vi hade med oss barn som inte äter så mycket, syfta inte på O :)
Familjen Widén

2014-07-10 @ 19:36:14
URL: http://hanchens.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0