Första semester dagen avklarat.

Ja idag startade min 4 veckors långa semester. Solen o regnet har gått om varandra hela dagen. Det har inte varit kallt men inte direkt super varmt heller. I fredags efter jobbet packade vi in oss i bilen o rullade till Fallhult. I lördags var det dags för den årliga kusinträffen. I år var det mamma o pappa som stod för den. Mamma lagade super god mat till ca 32 personer, vi andra hjälpte till med tältresning, dukning, lekar, efterrätt o lite annat. Himla god efterrätt föresten Malou. Vädret var med oss i lördags på fm regnade de, men blev uppehåll runt 13. Kl 14 kom gästerna o vi hann äta o leka 3/4 lekar innan regnet öste ner en stund för att sen bli uppehåll igen. Jag var fruktansvärt dålig på att ta kort. De få jag har tog Thella. 
De viktigaste fotade hon 😉👍 


På söndagen sen var de rätt sega takter i Fallhult. Tim kom o livsde upp barnen lite på kvällen. Innan han kom hann vi gå upp till gammelmormor, lämna av Peppe vid tåget, titta på morbror Åkes hus. På kvällen spelade vi lite kort.
Och barnen lekte som man gör 2014. Idag åkte vi in till Vimmerby på fm, moster Lena kom o hämtade upp Thella o Winnie. De skulle leta skolväska till Thella o äta på Sibylla. De kom hem mätta o med varsin klänning o solbrillor. Tack moster Lena. Mirran o jag gjorde lite pannkakor till lunch.
Sen höll vi ställningarna ute medan killarna klippte häcken o grävde upp en buske. 

När Malou kom hem efter jobbet åkte 3/4 av fam Nilsson/Palmer o tog spruta. Jag passa på att duscha Mirabell o Thella. Runt 20:30 lämna Malou o jag alla o åkte till Fallhult för att soca. Imorgon rullar bilen till Ullared klockan 5. Så nu ska jag sova. God natt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0