Veckan som gått.


Oliwer har ett lite annorlunda sätt att äta mat :) 
Thella har svårt att välja lek, så hon blandar lite :)
Dessa godingar är mina. Jag är rätt lyckligt lottad. ❤️
Istället för att hjälpa till att bädda sängen kan man ju krypa ner o lägga sig o låtsas sova. 
En cykeltur o lite lek i svampen parken har vi hunnit med. 


I söndags var killarna med o tävlade i mellansvenskan. De gjorde jätte bra ifrån sig, på övningar de nästan precis lärt sig. Så himla duktiga. 
Thella hade sin sista sommarfest på förskolan nu ikväll. Hon var så stolt o nöjd när de sjöng. Hon har verkligen vuxit ur fsk nu, hon räknar ner tills hon ska få börja skolan. Längtar som bara den. 

Temawork vid tipspromenaden :)         Nu ska jag ta o hoppa ner i sängen. Imorgon är det sommarfest på min förskola o båda barnen ska ta med sig kompisar efter skola o fsk. Oliwers kompis Robin ska sova över tills på Fredag. På fredag tänkte vi besöka AGF dagen om vädret är med oss. På tal om AGF så har vi anmält Thella till hennes första gympaläger. Hon är hur laddad som helst, hon har längtat så efter att oxå gå på läger. Detta är ett 2 dagars läger, men bara ca 2 1/2 timmar varje dag. Kommer bli kanon. Sen fick vi bekräftat att Oliwer kom med på Mellansvenskans läger. Samma vecka som Thella men Ons-tor o där är det övernattning. Och han ska ha en av sveriges bästa gymnaster Jacke Melin som tränare, så Oliwer var något nöjd när jag berättade igår att han kom med. :) Kommer ha lyckliga barn v26.        Kram på er


Kommentarer
Hanna

Vad roligt med läger!!

2014-06-05 @ 22:02:36
URL: http://hanchens.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0