Jullovets sista dag är över.

Ja då har man varit ledig i nästan 2 veckor. Tiden har gått väldigt fort o vi har hunnit med många roliga saker. Imorgon är det jobb o skola igen. Ny termin med ny kollega o några nya barn, spännande. Men det som lockar mest är absolut den kommande flytten. 👍 Vi packar 2 kartonger om dagen här hemma. Har kommit fram till att vi inte behöver ha så bråttom. Eftersom vi inte fått sålt än så vill vi ha kvar lite till visningen som är måndagen efter vi flyttat ut. Så vi ligger bra till med packningen 😃        I Lördags när vi kom hem från Småland gick vi över till fam Bergsten  för lite lördags mys med dem. Hemma gjord pizza till de vuxna o hamburgare till barnen. Lika trevligt som vanligt. Innan vi gick hem hann vi tävla lite i dans spel de hade på tvspel. Skit kul,  måste absolut testa det igen. 
I söndags efter lunch kom Kristin, Morgan o tjejerna över. Vi tog en promenad i blåsten till vårt nya hus. Sen hjälpte Morgon oss att hämta hem Oliwers nya säng. Tusen tack för hjälpen. Kristin lagade kvällis åt oss allihop. Gött gött.   I måndags var Thella på gympa läger på fm. Jag satt på läktaren o tittade på. Sen kom Jenny över en sväng o vi passade på att planera vårens gympa pass med våra 08or. 
Hmmm vad händer här?

Daniel har roat sig några dagar att gå igenom våra pärmar efter kvitton. Han har hittat lite 👍 Efter det körde vi bort Oliwer till kompisen Robin. Som han har längtat efter det. :) Vi andra åkte till Ica Maxi för att handla lite. Kom hem med 2 grillade kycklingar som vi åkte till faster Nina, Frederik o killarna o åt. Trevligt.  
Idag sov vi till lite innan 10. Riktigt skönt. Efter att Thella o jag hämtat hem Oliwer o spannat in Hanna o barnens lägenhet stekte jag ett gäng pannkakor. Bra att ha i frysen framöver. 
Sen blev de film mys i soffan resten av dagen. ❤️
Nu ska jag försöka få Thella att somna, hon ligger här bredvid mig o snurrar. Hej på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0