V29

På måndagen kom Kristin o Morgan med sina tjejer. Vi tog bil/cykel upp på stan för att kolla in Open Art. De obligatoriska popcornet 😊Fika för oss o lunch för gästerna. De bästa jag har ❤️här berättar vår guide Matilda om NA borgen. Denna var jag tvungen att ta kort på o skicka till Peter B tyckte Thella 😂de cyklande människorna. Efteråt åkte vi hem till oss o grillade o pratade en massa skit innan de åkte hemåt. Just ja innan de åkte hemntog vi vuxna en promenad runt rävgången o naturens hus. Bävern lyckades vi ses oxå. En heldag ihop som blev lika trevlig som vanligt. På tisdagen tittade Daniels kusin Nicklas in till oss. Han blev kvar hela dagen så barnen hade en lek kompis i poolen o Daniel  en brädspels kompis på kvällen. Oliwer o jag drog iväg på Boot camp med Carin o Miranda. Oliwer skulle höra det berömda hoppet/lyftet i dirty dancing. Sen skulle han testa stå på händer på Nicklas axlar, de gick mindre bra. 😂 I onsdags hade vi en göraklartOliwersrumdag. Nu är de bara elen kvar att göra o 3 lister som ska upp efter att elen är dragen. 
Han kan han min man. 😘Daniel tvingade in mig i garderoben som är utanför Oliwers rum. Thella klev in utan några som helst problem.De satte upp en planka över ett gammalt fönster. I torsdags kom en klasskamrat till Thella över. Efter att plockat hallon i vår trädgård bakade de muffins som de la hallonen på. Efter maten drog Oliwer till en kompis o tjejerna badade. Nicklas kom över för en spelkväll med Daniel o killarna. Innan de andra kom o Daniel drog förlängningskablar till Oliwers rum passade han på att bada med tjejerna. De blev rätt fort vattenkrig tjejerna mot Nicklas Jag roade mig med att städa ur grannarnas katters bajshörna under vår trapp. Jag har sagt att jag HATAR katter va 😱oliwers kompis Robin var här över natten så de satt uppe på Oliwers rum med datorerna fram till midnatt. På fredagen kom Carin, Pontus o barnen över. Det blev pool, studsmatta o airtruck häng hela dagen/kvällen.vi försökte ge oss på att göra någon rolig övning till AGFs instagram tävling som är i sommar. Ni ser mina vrister va? Assnygga ju 😂👍ja jag vet inte riktigt vad vi är ute efter men snyggt blev de ju .......kvällen avslutades med efterrätt på. pinne.  I lördags åkte vi till Marieberg gör att få Oliwer klippt o köpa ett par finare skor till mig. Vi skulle nämligen på 40 årskalas för Yvonne. 
En sväng på Ikea hann vi oxå med. Behövde lite fin puts till Oliwers rum. 
Oliwer skruvade ihop sitt nya soffbord själv. Så nu ser rummet nästan klart ut. 


På kalaset bjöds det på lekar, god mat o massa annat skoj. Thella hittade lite kompisar efter en stund. Oliwer hängde oxå med några killar tillslut. 
Försök spela fotboll med dessa på sig, sjukt kul att titta på, vågade inte pröva. ( var inte så klena karlar som sprang runt o mosade varandra) Barnen fick testa efter att de vuxna var klara. Oliwer o Thellatyckte de var super kul. 
Födelsedagsbarnet.
I söndags var vi rätt sega här hemma. Jag gick upp 10:30 då sov Thella vidare. 
Daniel höll sig för sig själv nästan hela dagen. Inte så nöjd över att behöva sätta upp listerna i Oliwers rum. ( vi hade lånat en spikpistol modell megastor) 
thella körde en liten tonårsgrej så här några år tidigare. 12:45 kom hon upp, Oliwer hade redan hunnit gjort sin gympaläxa. :) 
runt 18 ringer det i min mobil, då var det Oliwers gympaledare Clara o Maria som frågade om de fick komma förbi en stund, så de blev kvar till närmare 22:30. Väldigt roligt o trevligt. Sen blev det sängen för hela familjen. 


Kommentarer
Anonym

Så snyggt det blev i Oliwers rum! 👍

2015-07-27 @ 22:08:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjenwiden

Här kommer jag skriva och lägga upp bilder om det som händer i vårt liv.

RSS 2.0